Volver Reservar
PDF

Els Jardins secrets de Vic i la curiosa Torre Pericas a Torelló – 06/05/23 – 8h

Itinerari especial per les antigues muralles i els jardins amagats de la ciutat

Els Jardins secrets de Vic i la curiosa Torre Pericas a Torelló – 06/05/23 – 8h

Els Jardins secrets de Vic i la curiosa Torre Pericas a Torelló – 06/05/23 – 8h

Itinerari especial per les antigues muralles i els jardins amagats de la ciutat
Excursions CulturalsVisites Jardins i Parcs
Art Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs

1 dia

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

Els Jardins secrets de Vic i la curiosa Torre Pericas a Torelló – 06/05/23 – 8h

Itinerari especial per les antigues muralles i els jardins amagats de la ciutat

Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

En aquesta sortida veurem com els espais verds entren en diàleg amb la ciutat de Vic a la seva zona medieval, al voltant de la muralla i també en la zona del primer eixample barroc. Veurem alguns espais que són molt complicats de visitar habitualment, gràcies a una visita exclusiva amb un guia local.

I a la tarda també veurem un altre espai que no és fàcil de veure lliurement, la Torre Pericas o Torre Nova de La Coromina a Torelló. Obra clau del Noucentisme de l’arquitecte Josep Maria Pericas que té uns jardins també molt especials.

Una visita única de jardins on descobrirem llocs amagats i curiosos!

La ciutat de Vic té un nucli històric dels més monumentals de Catalunya. Hi destaca la seva majestuosa catedral amb un campanar romànic, el temple romà o la seva espectacular plaça major. Però avui, amb un guia local i amb la nostra guia de jardins, farem un passeig per la zona de les muralles i descobrirem alguns jardins amagats i altres espais curiosos de Vic. La ruta serà un descobriment d’aquests espais verds que estan en diàleg amb la ciutat actual en un entorn medieval i barroc.

Després, a la tarda, seguirem la nostra ruta descobrint la Torre Pericas o Torre Nova de la Coromina a Torelló. Torre Pericas, és una casa projectada per l’arquitecte Josep Maria Pericas el 1920 amb estil noucentista i on també s’aprecien influències neoromàniques. Concebuda com a torre d’estiueig per ell i la seva dona. D’aquest important arquitecte tenim alguns edificis interessants a Barcelona, com una finca a la Diagonal al costat del Palau Robert o l’església de Carme al Raval. La casa hi destaca la seva torre de pedra i també els bonics jardins que la rodegen. Hi farem una visita exclusiva per descobrir els seus secrets!  Al capvespre retorn a Barcelona, amb arribada prevista cap a les 20 h aprox.

 

NOTES: Entrades als espais i ruta exclusiva 12 € aprox. Aquest pagament als guies el dia de la sortida. Al migdia temps lliure a Vic per dinar, passejar,… Podeu reservar algun dels seus restaurants o portar el pícnic de casa.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica.

El preu NO inclou
 • Esmorzar: Farem una parada per esmorzar en ruta.
 • Dinar: Al migdia temps lliure a Vic per dinar, passejar,… Podeu reservar algun dels seus restaurants o portar el pícnic de casa.
 • Entrades als espais i ruta exclusiva, 12 € aprox. Aquest pagament als guies el día de la sortida.
Condicions Generals

Las condiciones son las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por Internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida.

Condiciones de Cancelación y Cambios:

A las personas que hayan pagado una salida, excursión o actividad de 1 día y la cancelen hasta 72 horas antes de la misma por circunstancias de fuerza mayor, se les guardará el importe durante 1 año para realizar otra salida o excursión similar. El importe del pago NO es reembolsable.

Las cancelaciones producidas dentro de las 72 h anteriores o bien la no presentación a la hora de salida no dan derecho a ninguna devolución o reembolso, cualquiera que sea el motivo. Todos los cambios y cancelaciones tendrán que hacerse siempre por escrito en día laborable a info@centroeuropeo.com.

Puede consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, es necesario realizar después el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No se pueden guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha realizado el pago correspondiente.

 • En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 4 días. Este importe siempre deberá estar pagado antes de la salida.
 • En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, es necesario realizar un anticipo o pago a cuenta de la reserva (que se indica en cada programa) también en el plazo máximo de 4 días después de la inscripción. El resto del pago se realizará, como máximo, hasta 30 días antes de la salida, o en la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los indicados plazos podrían ser anuladas.
Assegurança de Viatge

Seguro de Accidentes y Asistencia Sanitaria Básica durante las Actividades y Excursiones de un día.

En todas nuestras actividades y excursiones de un día de duración, hemos incluido en el precio un seguro que cubre la asistencia sanitaria básica a causa de accidentes, rescate, y otras posibles incidencias producidas durante el día de excursión. Este seguro no cubre el transporte de regreso a casa una vez recibido el alta. Los traslados suelen ser asumidos por mutuas privadas, seguros personales, o en su defecto deben ser costeados por los participantes. Recomendamos que consultes a tu mutua privada para estos casos.

Te informamos también que nuestro equipo de guías está formado para ofrecer acompañamiento y sigue nuestro protocolo de actuación en caso de incidencia (Aviso inmediato al 112), una vez el participante ha sido atendido por los servicios de asistencia, el Guía , valorando el caso, devolverá con el grupo para continuar la actividad.

Para informaciones sobre los Seguros de Viaje (+2 días), haz clic aquí

Sortida en autocar des de Muntaner-Diagonal amb les parades habituals.


 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom).
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.