Els grans paisatges dels Alps de la Savoia

Bajar
Resum de l'Excursió
Programa Mensual | Viajes Culturales | Viajes de semana santa4 días
Excursió no programada
Sobre l'Excursió
Els grans paisatges dels Alps de la Savoia
Excursió no programada

Us presentem un espectacular viatge al cor dels Alps Francesos, de gran interès cultural i paisatgístic. Combinarem visites a ciutats rellevants en l’àmbit històric i artístic com Annecy i Grenoble, alhora que gaudirem d’unes magnífiques perspectives, on els llacs, els cims i els boscos esbossaran records inoblidables.

 • Divendres 30 de març 2018
 • Els grans paisatges alpins

Sortida de Barcelona - Grenoble, el cor dels Alps

 • Sortirem en autocar puntualment a les 7,00 h del matí des del Centre Europeu de Barcelona amb totes les parades habituals, en direcció als Alps. Serà un còmode viatge panoràmic en el qual contemplarem variats paisatges, i farem diverses parades. Primer, ens dirigirem a Nimes, històrica ciutat, que destaca pels seus antics monuments com l'amfiteatre Romà, La Maison Carrée i La Torre Magna. A la tarda, seguirem el nostre camí en direcció als Alps. Creuarem la Vall del riu Roine i arribarem a Grenoble, famosa ciutat alpina pels seus Jocs Olímpics d'hivern. La ciutat és una agradable població, situada a la Vall de l'Isère, que ens permetrà fer boniques excursions per la regió a causa de la seva excel·lent ubicació al cor dels Alps. Allotjament i sopar a l'hotel.

 • Dissabte 31 de març 2018

Visita a Grenoble - Mègeve - Conflans, vila medieval

 • Després d'esmorzar a l'hotel farem una visita cultural a peu per la ciutat de Grenoble, per tal de descobrir els seus monuments i racons característics. Destaca la plaça de Grenette que constitueix el centre neuràlgic de la població, la Grand-Rue peatonal, el Palau de Justícia, el Jardin de Ville, la catedral de Notre-Dame, l'encantador barri de Saint Laurent, el parc de Guy-Pape, el Jardin des Dauphins, ...
  Després pujarem cap a les muntanyes i coneixerem Mégève, un pintoresc poble alpí, famós pel seu selecte ambient, els seus carrers plens de comerços i les seves exclusives pistes d'esquí situades al massís del Mont-Blanc. Temps lliure per dinar. A la tarda, anirem en autocar a Conflans, encantador llogaret típic dels Alps, conegut per la seva arquitectura medieval, molt ben conservada. Destaca la Plaça Major i la Casa Vermella, bell edifici de maó del segle XIV que alberga el museu. Cal ressaltar també el carrer principal amb façanes adornades amb rètols de ferro forjat i l'església barroca. Al vespre, retorn a l'hotel. Allotjament.

 • Diumenge 1 abril 2018

Els grans llacs de Bourget i Annecy - La Venècia alpina

 • Avui, gaudirem d'uns paisatges naturals molt encisadors. Primer visitarem a Aix-les-Bains el famós Llac de Bourget, el més llarg (18 km) i profund (145 m) de tots els llacs savoians. Els seus bells panorames han inspirat molts poetes romàntics francesos, com Lamartine. Al migdia, deixarem temps lliure per dinar a Annecy, la ciutat més destacada del Ducat de Savoia, i on farem també una agradable visita cultural. Annecy, és coneguda com la "Venècia Alpina" pels seus carrers amb bonics canals. Farem una agradable passejada pels seus racons medievals plens de vida. Destaquen les cases adornades amb flors i adornaments típics de la Savoia, els extensos parcs i jardins sempre acompanyats pel rerefons dels Alps i del llac. La ciutat vella, i els voltants de la catedral són també molt interessants, plens d'anticuaris, llibreries, galeries d'art i artesans. Annecy deixa sempre un record inoblidable. Al capvespre, retorn a Grenoble.

 • Dilluns 2 abril 2018
 • La Provença

Grenoble - Orange - Barcelona

 • Després d'esmorzar, deixarem el ducat de Savoia i ens dirigirem a Orange, interessant ciutat de la Provença que guarda nombrosos records de l'època romana. Ressalta l'antic Arc de Triomf, símbol de l'urbs i que s'alça a la "Via Agrippa", per la qual transitaven les legions romanes que es dirigien als Alps. El seu magnífic Teatre Romà és el millor conservat de tot l'Imperi Romà. A la tarda, seguirem pel Llenguadoc i arribarem a Barcelona aproximadament a les 21h00. Ens acomiadarem de tots els participants que han assistit a aquest viatge cultural.

Precio del Viaje

486 €

Preu total: 486 €  en habitació doble compartida – Suplement individual: + 94 €

Forma de pagament: 

 • Primer Pagament: 160 € al fer la reserva, com a bestreta o paga i senyal.
 • La resta del pagament com a màxim fins al dia de la reunió.

EL PREU INCLOU:  

 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Viatge i totes les sortides, desplaçaments i excursions en autocar.
 • Estada en hotel cèntric a Grenoble: Hotel Mercure Centre Alpotel (4****) – www.accorhotels.com
 • Estada en habitacions dobles amb bany/dutxa en règim AD, allotjament i esmorzar.
 • Sopar del divendres a l’arribada a l’hotel.
 • Assegurança de viatge. Taxes i imposts locals.

NOTA: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Tots les sortides i excursions en el nostre autocar son incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.

EL PREU NO INCLOU: 

Els dinars i sopars seran lliures, (excepte el sopar del divendres a l’arribada) a fi de donar la major llibertat possible d’horaris i tipus de menús als participants. Les poblacions i zones que visitem son llocs molt turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries, i no hi ha cap problema al respecte. El preu no inclou les possibles entrades opcionals i particulars a museus, monuments, castells, coves, espectacles, … i els viatges en transports públics locals, funiculars, telefèrics, trens, tramvies, embarcacions, taxis,… etc.

Información práctica

 • Documentació: A tots els viatges cal portar sempre el DNI i/o Passaport no caducats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte.
 • Assegurances: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació prèvia del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el primer pagament de la reserva i no posteriorment. Preu per persona: 15 €.
 • Vestuari: Recomanem portar un vestuari i calçat còmode i adient per viatjar, caminar i moure’s sense cap dificultat, tant per les ciutats com pel medi natural i zones de muntanya. A la regió dels Alps cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevists, tempestes, pluges i nevades. Per això es recomanable portar paraigües o vestuari impermeable i un calçat adequat que subjecti bé el peu, evitant així possibles caigudes, torçades de turmell i relliscades.

reuniones preparatorias

Dijous 22 de març 2018, a les 18 h i 19 h. Són dues reunions iguals, podeu venir en el vostre horari preferit. Recomanem l’assistència.

Autocar y horarios

1ª parada: Muntaner 213 (entre Av. Diagonal y Londres, acera Bar Velódromo) y al lado del C. Europeo.

Hora de Salida indicada en el programa

2ª parada: València 266 (Parada bus entre Pº Gràcia y Rbla. Catalunya (Metro L3-L4 y Renfe Passeig Gràcia)).

5 minutos después, aprox.

3ªparada: València 460 (Parada bus entre Marina y Lepant, cerca Metro L2-L5 Sagrada Familia).

10 minutos después, aprox.

4a y última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus frente a la “colchonería” de la esquina del Paseo Fabra y Puig, cerca Metro L1 y Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓN: No es en la estación de autobuses.

20 minutos después, aprox.