Volver Reservar
PDF
Excursió als Jardins Mar i Murtra de Blanes

Els encisadors Jardins de Marimurtra i el Castell d’Hostalric – 01/04/23 – 8h

Els variats paisatges de la comarca de La Selva, de la Costa Brava a la Fortalesa d'Hostalric

Els encisadors Jardins de Marimurtra i el Castell d’Hostalric – 01/04/23 – 8h

Els encisadors Jardins de Marimurtra i el Castell d’Hostalric – 01/04/23 – 8h

Els variats paisatges de la comarca de La Selva, de la Costa Brava a la Fortalesa d'Hostalric
Excursions CulturalsVisites Jardins i Parcs
Art Paisatges Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs

1 dia

Excursió als Jardins Mar i Murtra de Blanes
Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

Els encisadors Jardins de Marimurtra i el Castell d’Hostalric – 01/04/23 – 8h

Els variats paisatges de la comarca de La Selva, de la Costa Brava a la Fortalesa d'Hostalric

Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

El Jardí Botànic de Marimurtra de Blanes, és considerat un dels més interessants i espectaculars de Catalunya. La seva ubicació davant del Mar Mediterrani, damunt d’un penya-segat a l’indret on comença la Costa Brava, el fa un paratge únic i excepcional. Farem una visita guiada, per conèixer les seves espècies i gaudir del seu extraordinari paisatge, i a la tarda coneixerem l’espectacular Fortalesa d’Hostalric, amb les muralles i el castell.

Avui gaudirem de la visita al Jardí de Marimurtra de Blanes, que pel seu atractiu paisatgístic que fa sigui un dels jardins botànics més interessants d’Europa. Situat a un dels primers paratges de la Costa Brava, damunt la Cala Sa Forcanera, ha estat valorat com un Bé Cultural d’Interès Nacional i el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi.

 

El jardí Marimurtra va ser fundat fa més de 90 anys per l’alemany Carl Faust, empresari i promotor de les ciències biològiques, amb la idea que fos la seu de l’Estació Internacional de Biologia Mediterrània. És, per tant, un lloc dedicat a la ciència, però també la bellesa, amb placetes, camins, i miradors singulars. En tan sols 4 hectàrees les col·leccions de plantes de Marimurtra reuneixen unes 4.000 espècies. Marimurtra es divideix en tres zones principals -subtropical, temperada i mediterrània- en les quals, a més de les comunitats autòctones, es poden veure o comunitats vegetals dels cinc continents.

 

Després de la visita al jardí i de gaudir de les vistes al mar a Blanes anirem a Hostalric. La població es troba sobre un turó, entre la via romana i el congost del riu Tordera, per tant, un molt bon emplaçament per viure-hi i desenvolupar-se. Veurem el patrimoni més important de la vila – el Castell convertit en fortalesa, les antigues muralles, les torres, etc. mentre gaudim de magnífiques vistes a la Vall de la Tordera, al Montseny i al Montnegre. Al capvespre retorn a Barcelona amb arribada a les 20 h aprox.

 

NOTES: Entrada al Jardí de Blanes i Castell d’Hostalric  11 € aprox. Pagament als guies el dia de la sortida. Al migdia temps lliure a Blanes per dinar, passejar,… Podeu reservar algun dels seus restaurants o portar el pícnic de casa. Cal dur un calçat esportiu i antilliscant per la passejada pel jardí i la fortalesa d’Hostalric. Accedirem al Jardí Marimurtra a peu des del Port de Blanes.

Hostalric
Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Assegurança bàsica d’accidents i assistència sanitària.

El preu NO inclou
 • Esmorzar: Farem una parada per esmorzar en ruta.
 • Dinar: Al migdia temps lliure a Blanes per dinar, passejar,… Podeu reservar algun dels seus restaurants o portar el pícnic de casa.
 • Entrada al Jardí de Blanes i Castell d’Hostalric, 11 € aprox. Pagament als guies el dia de la sortida.
Condicions Generals

Las condiciones son las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por Internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida.

Condiciones de Cancelación y Cambios:

A las personas que hayan pagado una salida, excursión o actividad de 1 día y la cancelen hasta 72 horas antes de la misma por circunstancias de fuerza mayor, se les guardará el importe durante 1 año para realizar otra salida o excursión similar. El importe del pago NO es reembolsable.

Las cancelaciones producidas dentro de las 72 h anteriores o bien la no presentación a la hora de salida no dan derecho a ninguna devolución o reembolso, cualquiera que sea el motivo. Todos los cambios y cancelaciones tendrán que hacerse siempre por escrito en día laborable a info@centroeuropeo.com.

Puede consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, es necesario realizar después el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No se pueden guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha realizado el pago correspondiente.

 • En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 4 días. Este importe siempre deberá estar pagado antes de la salida.
 • En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, es necesario realizar un anticipo o pago a cuenta de la reserva (que se indica en cada programa) también en el plazo máximo de 4 días después de la inscripción. El resto del pago se realizará, como máximo, hasta 30 días antes de la salida, o en la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los indicados plazos podrían ser anuladas.
Assegurança de Viatge

Seguro de Accidentes y Asistencia Sanitaria Básica durante las Actividades y Excursiones de un día.

En todas nuestras actividades y excursiones de un día de duración, hemos incluido en el precio un seguro que cubre la asistencia sanitaria básica a causa de accidentes, rescate, y otras posibles incidencias producidas durante el día de excursión. Este seguro no cubre el transporte de regreso a casa una vez recibido el alta. Los traslados suelen ser asumidos por mutuas privadas, seguros personales, o en su defecto deben ser costeados por los participantes. Recomendamos que consultes a tu mutua privada para estos casos.

Te informamos también que nuestro equipo de guías está formado para ofrecer acompañamiento y sigue nuestro protocolo de actuación en caso de incidencia (Aviso inmediato al 112), una vez el participante ha sido atendido por los servicios de asistencia, el Guía , valorando el caso, devolverá con el grupo para continuar la actividad.

Para informaciones sobre los Seguros de Viaje (+2 días), haz clic aquí

 • Cal dur un calçat esportiu i antilliscant per la passejada pel jardí i la fortalesa d’Hostalric.
 • Protecció solar i aigua en una ampolla reutilitzable.
 • Accedirem al Jardí Marimurtra a peu des del Port de Blanes.

Sortida en autocar des de Muntaner-Diagonal amb les parades habituals.


 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom).
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.