El Tren Vermell – Minerva

Descargar

Us proposem un atractiu viatge per descobrir els bells paisatges del sud de França i gaudir de l’antic ferrocarril del País Càtar, el popular Tren Vermell, que segueix un itinerari inoblidable fins Axat, a la zona de La Fenolleda, per la ruta de Les Corberes i L’Aude. A més, coneixerem el patrimoni artístic i natural de les terres càtares, tot visitant Minerva, la pintoresca població medieval. També passejarem per Narbona, capital de la Gàl·lia Narbonesa, residència dels reis visigòtics i ciutat arxiepiscopal, amb més de 2500 anys d’història.

 • Dissabte 30 juny 2018
 • El País Càtar

Narbona - Minerva - Perpinyà

 • Sortida amb autocar a les 7,00 h del matí, amb les parades habituals. Ens dirigirem cap a La Jonquera i les terres del País Càtar. En primer lloc anirem a Narbona. Fundada l'any 118 a. de C. fou la primera colònia romana fora d'Itàlia. Travessada pel canal de la Robine, declarat com a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, Narbona va ser en època de la conquesta romana la capital de la Gàl·lia i posteriorment va ser un centre important durant l'Edat Mitjana, quan es va consagrar com una ciutat comercial i religiosa. Dinar lliure a la ciutat.

  A la tarda, pujarem cap a les muntanyes i anirem a Minerva, qualificat dins del rànquing dels "50 pobles més bonics de França", i que amb les restes de les seves grans fortificacions, torres i muralles medievals, ens porta el record històric de la tragèdia càtara del 22 de juliol de 1210.
  Minerva està situat al damunt d'una immensa gorja, entre penya-segats, coves i roquissars, en un indret abrupte i escarpat del Minervois, a la vora de la regió de la Muntanya Negra. La vila és igualment reconeguda pel seus vins produïts des de fa segles pels seus "vignerons".

  Al capvespre ens dirigirem cap al Rosselló per allotjar-nos i sopar a l'hotel de la ciutat de Perpinyà.

 • Diumenge 1 juliol 2018
 • Les Valls de l'Aude

El Tren Vermell - La Fenolleda

 • Després d'esmorzar a l'hotel, anirem a Rivesaltes, terra de vinyes i bodegues. Aquí comença el trajecte ferroviari del Tren dels Càtars, el petit Tren Vermell de la Fenolleda, que arriba fins Axat. Una antiga línia ferroviària de 60 km, recuperada per trajectes turístics i que permet en un viatge d'unes 2 h veure els bonics paisatges d'aquesta comarca, amb el rerefons dels escarpats cingles dels castells càtars, ancorats dalt d'inexpugnables rocams, i coquetejant amb els rius d'Agly i Aude, amb vinyes al vessant de la muntanya. Dinar lliure a Quillan, població de L'Aude, a la qual s'hi arriba travessant l'espectacular congost de Pierre-Lys. A la tarda, retornarem cap a Barcelona amb arribada aproximada a les 21h00.

Precio del Viaje

186 €

Preu per persona compartint habitació doble.

Suplement hab. individual: + 35 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 72 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins al dia de la reunió.


EL PREU INCLOU: 

 • Viatge i totes les excursions en autocar.
 • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Allotjament a l’ HOTEL IBIS PERPIGNAN CENTRE (3 ***) – Vegeu l’hotel a www.ibis.com
 • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
 • Règim MP (mitja pensió) a l’hotel. Allotjament, sopar de dissabte i esmorzar bufet de diumenge.
 • Assegurança de viatge.
 • Impostos i taxes locals.

EL PREU NO INCLOU:

Menjars: A fi de donar la major llibertat possible als participants, el preu no inclou els dinars. Els llocs que visitem son turístics, amb una àmplia i variada oferta de restaurants i cafeteries.

Despeses: Cal destacar que en aquest viatge cultural NO hi ha excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i trasllats en el nostre autocar estan sempre incloses en el preu i per això, no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu. Les possibles entrades opcionals a museus, castells, coves, monuments, trens, funiculars, telefèrics, vaixells, espectacles, etc. es pagaran directament al lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies. En general són quantitats molt petites. A més en tots aquests casos sempre procurem obtenir descomptes especials i preus reduïts de grup, si és possible. Nota: Viatge en el Tren Càtar: 20 € aprox. (Aquest pagament es farà a Rivesaltes).

NOTES: Documentació: A tots els viatges cal portar-hi el DNI i/o el PASSAPORT no caducats.

Assegurances de viatge: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge i per tant no cal tenir cap preocupació al respecte. Aquesta assegurança no inclou la cancel·lació prèvia del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts ABANS del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el primer pagament de la reserva i no posteriorment. Apart, també recomanem portar a tots els viatges la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Reuniones preparatorias

Dimarts 26 juny, a les 18 h i 19 h. Són 2 reunions iguals. 

Autocar y horarios

1ª parada: Muntaner 213 (entre Av. Diagonal y Londres, acera Bar Velódromo) y al lado del C. Europeo.

Hora de Salida indicada en el programa

2ª parada: València 266 (Parada bus entre Pº Gràcia y Rbla. Catalunya (Metro L3-L4 y Renfe Passeig Gràcia)).

5 minutos después, aprox.

3ªparada: València 460 (Parada bus entre Marina y Lepant, cerca Metro L2-L5 Sagrada Familia).

10 minutos después, aprox.

4a y última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus frente a la “colchonería” de la esquina del Paseo Fabra y Puig, cerca Metro L1 y Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓN: No es en la estación de autobuses.

20 minutos después, aprox.