El Pirineu Aragonès – Aínsa – Pineta

Descargar

Us proposem un seductor viatge d’art, història i paisatges a un dels millors racons del Pirineu Aragonès, on es troben els pobles més pintorescs, les valls més increïbles, i els cims més alts d’aquesta emblemàtica serralada. Descobrirem la gran rellevància històrica i cultural d’ aquesta regió, refugi dels cristians durant l’ invasió musulmana de la Península Ibèrica i bressol del Regne d’ Aragó.

  • Dissabte 2 juny 2018

Barbastro - Alquézar - L'Aínsa

  • Sortida de l'autocar a les 7,00 h del Centre Europeu, amb les parades habituals. Començarem el nostre viatge cap a les terres aragoneses en direcció a Barbastro, que gaudeix d’ un admirable patrimoni cultural, fruit de la seva llarga història i importància comercial. Destaca especialment la magnífica Catedral de la Asunción del segle XVI. Després, continuarem la ruta cap al petit poble d' Alquézar, on podrem recórrer els seus singulars carrerons que ens transportaran al seu passat medieval i creuarem les muralles de la Col·legiata de Santa María, construïda sobre una antiga fortalesa musulmana. Per la tarda, arribarem a la vila de L’Aínsa, poble de postal, i joia medieval d’ Espanya, que compte amb un barri antic magnífic on hi destaca la famosa Plaza Mayor, per les seves grans dimensions i nombrosos porxos, testimonis d'una gran activitat comercial que hi va haver temps enrere. Ens allotjarem en un cèntric hotel, on soparem.

  • Diumenge 3 juny 2018

Bielsa - Valle de Pineta - Monte Perdido

  • Avui després d'esmorzar a l'hotel, anirem a Bielsa, un poble de muntanya del Pirineu que enlluerna amb les seves cases rurals. Després, gaudirem de les meravelloses vistes de la Vall de Pineta i del Parador Nacional del Monte Perdido, declarat patrimoni de la Humanitat i que sense cap mena de dubte és un veritable balcó als Pirineus. Aquest paratge és un tresor d'impressionants pics escarpats, boniques cascades, pinedes de conte i mantells de neu perpètua als cims. Dinar a l'hotel de L'Aínsa. Finalment a la tarda, retornarem a Barcelona, amb arribada cap a les 21 h aprox.

Precio del Viaje

184 €

Preu per persona compartint habitació doble.

Suplement hab. individual: + 35 €  (Places limitades).

Forma de pagament: 65 € de bestreta o paga i senyal de reserva al formalitzar la inscripció. La resta com a màxim fins al dia de la reunió.

EL PREU INCLOU: 

  • Viatge en autocar entre Barcelona i Aínsa i retorn, amb totes les excursions.
  • Acompanyament i explicacions dels Professors i Guies del Centre Europeu.
  • Allotjament a l’ Hotel Mesón de L’ Aínsa (2**) en règim de pensió completa (Allotjament, sopar del dissabte, esmorzar i dinar del  diumenge).
  • Estada a l’hotel en habitacions dobles amb bany / dutxa.
  • Assegurança de viatge. Impostos i taxes locals.

 

Nota: El dinar de dissabte serà lliure a Alquézar. Podeu utilitzar els restaurants i bars del poble o portar-vos el dinar de casa, entrepans, etc …

Despeses: Cal destacar que en aquest viatge cultural NO hi ha excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides, excursions i trasllats en el nostre autocar estan sempre incloses en el preu i per això, no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu. Les possibles entrades opcionals a museus, castells, monuments, trens, funiculars, telefèrics, vaixells, espectacles, etc. es pagaran directament al lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies. En general són quantitats molt petites. A més en tots aquests casos sempre procurem obtenir descomptes especials i preus reduïts de grup, si és possible.

Nota Important: El preu del viatge inclou una assegurança que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències que es produeixin DURANT el viatge, però NO inclou la cancel·lació prèvia del viatge, qualsevol que sigui la causa. Les persones que ho desitgin poden contractar una assegurança de cancel·lació a les nostres oficines. L’assegurança de cancel·lació cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització o defunció familiar, produïts abans del viatge, d’acord amb les condicions de la pòlissa. Aquesta assegurança cal contractar-la en el moment de fer el primer pagament de la reserva i no posteriorment. Preu per persona: 15 €.

Información Práctica

Vestuari: Recomanem portar un calçat antilliscant i un vestuari còmode i esportiu, adequat per viatjar, moure’s i caminar sense cap dificultat.

Reuniones preparatorias

Dijous 24 de maig, a les 18 h i a les 19 h (Són dues reunions iguals).

Autocar y horarios

1ª parada: Muntaner 213 (entre Av. Diagonal y Londres, acera Bar Velódromo) y al lado del C. Europeo.

Hora de Salida indicada en el programa

2ª parada: València 266 (Parada bus entre Pº Gràcia y Rbla. Catalunya (Metro L3-L4 y Renfe Passeig Gràcia)).

5 minutos después, aprox.

3ªparada: València 460 (Parada bus entre Marina y Lepant, cerca Metro L2-L5 Sagrada Familia).

10 minutos después, aprox.

4a y última parada: Av.Meridiana 388 (Parada bus frente a la “colchonería” de la esquina del Paseo Fabra y Puig, cerca Metro L1 y Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓN: No es en la estación de autobuses.

20 minutos después, aprox.