Volver Reservar
Ruta escultòrica: l'art del segle XX i Barcelona

Escultures del segle XX a Barcelona -10/12/21 -10h

Ruta Temàtica: Passejada per Ciutat Vella, on l'escultura i la ciutat s'inspiren

Escultures del segle XX a Barcelona -10/12/21 -10h

Escultures del segle XX a Barcelona -10/12/21 -10h

Ruta Temàtica: Passejada per Ciutat Vella, on l'escultura i la ciutat s'inspiren
Visites d'Art i HistòriaCicle Cultural Descobrir Barcelona
Art Passejada
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  viernes, 10 diciembre 2021

 • image description Durada

  Matinal

 • image description Hora de sortida

  10:00

 • image description Transport

  A peu

 • image description Idioma

  Català

 • image description Preu

  10€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Davant del Bar Zurich de Plaça Catalunya, al costat de la sortida dels FGC. Les línies més properes de metro són la L1 i L3, i els trens FGC i Renfe.

 • image description Què trobarem

  En aquesta ruta escultòrica veurem com l'art del segle XX i la ciutat de Barcelona s'influencien i s'inspiren l'un a l'altre.

Resumen de la Excursión

Visites d'Art i Història | Cicle Cultural Descobrir Barcelona

Matinal

Ruta escultòrica: l'art del segle XX i Barcelona
Visites d'Art i Història | Cicle Cultural Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

Escultures del segle XX a Barcelona -10/12/21 -10h

Ruta Temàtica: Passejada per Ciutat Vella, on l'escultura i la ciutat s'inspiren

En aquesta ruta escultòrica veurem com l'art del segle XX i la ciutat de Barcelona s'influencien i s'inspiren l'un a l'altre.

Lloc de trobada:

Davant del Bar Zurich de Plaça Catalunya, al costat de la sortida dels FGC. Les línies més properes de metro són la L1 i L3, i els trens FGC i Renfe.

 • Dia de sortida

  viernes, 10 diciembre 2021
 • Hora de sortida

  10:00
 • Transport

  A peu
 • Preu

  10€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

L’objectiu d’aquest Cicle Cultural organitzat pel Centre Europeu de Barcelona, és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat, a totes aquelles persones desitjoses de conèixer-lo en profunditat. El Programa s’estructura amb una sèrie de sortides, itineraris i visites temàtiques, sempre acompanyats amb Professors especialitzats i Guies experts. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per conèixer a fons la ciutat de Barcelona, i coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.


En aquesta ruta el tema principal serà l’escultura del segle XX que ens podem trobar per Ciutat Vella, al centre de Barcelona. Art urbà de primera categoria amb noms tan importants per a la història de l’art com Eduardo Chillida, Joan Brossa o Joan Miró.


Mentre passegem pel Raval i el Barri Gòtic, entendrem com l’escultura i la ciutat es relacionen i s’influencien l’una a l’altra. El segle XX és una època de transformació i modernització per a Barcelona, que entèn l’art com una eina per obrir-se al món i donar-se a conèixer. D’aquesta manera, la «nova» Barcelona aconsegueix un efecte semblant però a la inversa: inspirar a diversos artistes a crear, els quals veuen els carrers i les places barcelonines com un bon escenari per exposar les seves obres. Fins i tot, podem trobar algunes obres dedicades específicament a Barcelona.


L’objectiu, doncs, és anar descobrint aquelles obres amb gran lligam sentimental i representatiu amb la nostra ciutat.

Detalls del preu
El preu inclou

Explicacions i acompanyament dels professors i guies del Centre Europeu.

Lloguer de radioguia per tal de facilitar l’activitat.


El preu NO inclou

Compra dels auriculars (1€), per això recomanem dur-los de casa.

Condicions Generals

Las condiciones son las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida. que puedes consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, hay que hacer después el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No es posible guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha hecho el pago correspondiente.

En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada la misma, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 3-4 días. Este importe deberá estar siempre pagado antes de la salida.

En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, hay que hacer un anticipo o pago a cuenta de reserva (que indica en cada programa) también en el plazo máximo de 3-4 días después de la inscripción. El resto del pago se debe hacer, como máximo, hasta la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los plazos indicados serán anuladas

Assegurança de Viatge

Seguro de viaje

En todos nuestros viajes de más de un día, fines de semana y puentes, hemos incluido en el precio un seguro de viaje que cubre la asistencia médica y otros posibles incidencias producidas DURANTE un viaje. Por ello, no hay que tener ninguna preocupación al respecto. Se puede pedir más información sobre esta póliza en nuestras oficinas. Este seguro NO INCLUYE los gastos de cancelación producidas ANTES de la salida, cualquiera que sea la causa. Por otro lado, recomendamos llevar en todos los viajes por Europa, la Tarjeta Sanitaria Europea, que emite la Seguridad Social y que se puede pedir al INSS, personalmente o por Internet.

Seguro opcional de Cancelación

Para evitar cualquier incidencia ANTES de un viaje, recomendamos contratar un seguro de cancelación que cubre una enfermedad grave imprevista (no preexistente), accidente personal, hospitalización, fallecimiento familiar o incidencia, producidos antes de la salida, de acuerdo con las condiciones de la póliza. La contratación de este seguro opcional se puede hacer en nuestras oficinas, habrá pagarla en el momento de hacer la reserva del viaje (y no posteriormente). En caso de contratación, el Centro Europeo es sólo una figura intermediaria en la contratación de seguros de cancelación, siendo la relación contractual entre la empresa aseguradora y la persona participante en el viaje. Alternativamente también puedes contratar un seguro de cancelación directamente a una correduría de seguros, o directamente a la aseguradora de tu elección.

A les 10h davant del Bar Zurich de Plaça Catalunya, al costat de la sortida dels FGC. Les línies més properes de metro són la L1 i L3, i els trens FGC i Renfe.