Volver Reservar
Descobrim la Casa Milà l'obra més controvertida de Gaudí

Descobrim la Pedrera Oculta -19/11/21 -10h

La Casa Milà, l'obra més controvertida de Gaudí

Descobrim la Pedrera Oculta -19/11/21 -10h

Descobrim la Pedrera Oculta -19/11/21 -10h

La Casa Milà, l'obra més controvertida de Gaudí
Visites d'Art i HistòriaCicle Cultural Descobrir Barcelona
Art
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resumen de la Excursión

Visites d'Art i Història | Cicle Cultural Descobrir Barcelona

Matinal

Descobrim la Casa Milà l'obra més controvertida de Gaudí
Visites d'Art i Història | Cicle Cultural Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

Descobrim la Pedrera Oculta -19/11/21 -10h

La Casa Milà, l'obra més controvertida de Gaudí

Activitat NO programada.
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

L’objectiu d’aquest Cicle Cultural organitzat pel Centre Europeu de Barcelona, és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat, a totes aquelles persones desitjoses de conèixer-lo en profunditat. El Programa s’estructura amb una sèrie de sortides, itineraris i visites temàtiques, sempre acompanyats amb Professors especialitzats i Guies experts. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per conèixer a fons la ciutat de Barcelona, i coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.


La Pedrera Oculta: Tothom ha passat per davant o coneix la més controvertida de les obres d’Antoni Gaudí a Barcelona: la Casa Milà. O més popularment, la Pedrera: aquest sobrenom ja ens explica com es van prendre els barcelonins de l’època aquesta construcció. Acostumats als colors i a la vitalitat del modernisme rampant del Passeig de Gràcia, la Casa Milà es va rebre amb força recel i amb dures crítiques a causa de la imatge que donava.


Ràpidament, però, es va entendre la Pedrera com el que era: una altra obra genial i atrevida de l’arquitecte amb més renom del moment. Un joc estètic, de llums i ombres, amb detalls i elements únics i meravellosos.


Amb aquesta visita especial a la Casa Milà veurem espais que normalment estan tancats al públic com l’espai de les Cotxeres, a través de les explicacions de guies especialitzats en l’obra de Gaudí entendrem el context en el que va viure i com entenia ell l’arquitectura i, òbviament, passejarem pel seu interior i exterior.


 

Detalls del preu
El preu inclou

Explicacions dels nostres guies i professors.

Explicacions del guia de la Casa Milà.

Accés a la Casa Milà.

Lloguer de radioguies.


El preu NO inclou
Condicions Generals

Las condiciones son las reglamentariamente vigentes según la normativa de viajes combinados de la Generalidad de Cataluña. La inscripción, ya sea personal, por internet, por teléfono o por otros medios, implica la plena aceptación de todos y cada uno de los apartados de esta información y de los programas detallados y normativas de cada viaje o salida. que puedes consultar en este enlace todas las Condiciones Generales de Reserva.

Mètode de Pagament

Para poder garantizar la plaza, una vez confirmada la reserva, hay que hacer después el pago correspondiente de la excursión o salida o el anticipo de un viaje. No es posible guardar plazas de excursiones y viajes, si no se ha hecho el pago correspondiente.

En las Excursiones de 1 día en autocar, una vez efectuada la inscripción y confirmada la misma, se procederá, a continuación, a pagar la totalidad del importe de la excursión en un plazo máximo de 3-4 días. Este importe deberá estar siempre pagado antes de la salida.

En los Viajes de 2 o más días de duración, que incluyen hoteles, hay que hacer un anticipo o pago a cuenta de reserva (que indica en cada programa) también en el plazo máximo de 3-4 días después de la inscripción. El resto del pago se debe hacer, como máximo, hasta la fecha límite indicada en cada programa. Las plazas reservadas y no pagadas en los plazos indicados serán anuladas

Assegurança de Viatge

Seguro de viaje

En todos nuestros viajes de más de un día, fines de semana y puentes, hemos incluido en el precio un seguro de viaje que cubre la asistencia médica y otros posibles incidencias producidas DURANTE un viaje. Por ello, no hay que tener ninguna preocupación al respecto. Se puede pedir más información sobre esta póliza en nuestras oficinas. Este seguro NO INCLUYE los gastos de cancelación producidas ANTES de la salida, cualquiera que sea la causa. Por otro lado, recomendamos llevar en todos los viajes por Europa, la Tarjeta Sanitaria Europea, que emite la Seguridad Social y que se puede pedir al INSS, personalmente o por Internet.

Seguro opcional de Cancelación

Para evitar cualquier incidencia ANTES de un viaje, recomendamos contratar un seguro de cancelación que cubre una enfermedad grave imprevista (no preexistente), accidente personal, hospitalización, fallecimiento familiar o incidencia, producidos antes de la salida, de acuerdo con las condiciones de la póliza. La contratación de este seguro opcional se puede hacer en nuestras oficinas, habrá pagarla en el momento de hacer la reserva del viaje (y no posteriormente). En caso de contratación, el Centro Europeo es sólo una figura intermediaria en la contratación de seguros de cancelación, siendo la relación contractual entre la empresa aseguradora y la persona participante en el viaje. Alternativamente también puedes contratar un seguro de cancelación directamente a una correduría de seguros, o directamente a la aseguradora de tu elección.

A les 10h davant de la façana principal de la Pedrera, al Passeig de Gràcia número 92. El metro més proper és L3-L5, parada Diagonal i línies FGC, parada Provença.