Laura

Professora de Natura

Hola! Soc la Laura, biòloga i guia de natura! Podria dir que abans de sortir de la universitat, ja em vaig adonar que el meu lloc no estava entre pipetes i tubs d’assaig, treballant en detall i buscant la precisió del laboratori. Estava feta un embolic, però si una cosa tenia clara era que m’encantava posar-me les botes, agafar un parell de guies de camp i perdre’m pels racons!

 

La natura sempre és capaç de sorprendre’m de nou, de portar-me cap a llocs desconeguts, d’explicar-me que sobreviure és fer front a les temperatures, al vent, a la falta d’aigua o de ferme veure que un ecosistema és una xarxa on tot està íntimament connectat. Això m’atrapa i fa que no deixi mai d’aprendre coses noves.

 

Per aquest motiu, estic molt contenta de poder treballar amb el Centre Europeu. Em permet descobrir llocs nous, seguir aprenent de la natura i sobretot, ajudar als socis a interpretar els paisatges, a observar allò que a vegades se’ns passa per alt. A més, és un plaer formar d’aquest l’equip, des de el principi m’he sentit molt recolzada i puc dir que és tot un privilegi seguir aprenent de la resta de guies!

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar