CONDICIONS GENERALS: Les condicions s贸n les reglament脿riament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripci贸, tant si 茅s personal, per internet, per tel猫fon o per altres mitjans, implica la plena acceptaci贸 de tots i cadascun dels apartats d’aquest fullet i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.


PAGAMENTS:聽Per poder garantir la pla莽a, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuaci贸 el pagament corresponent de l’excursi贸 o sortida o la bestreta d’un viatge. No 茅s possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripci贸 i confirmada la mateixa, es procedir脿, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursi贸 en un termini m脿xim de 4 dies. Aquest import haur脿 d’estar sempre pagat abans de la sortida. En els Viatges de 2 o m茅s dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) tamb茅 en el termini m脿xim de 4 dies despr茅s de la inscripci贸. Com a regla general, la resta del pagament s’ha de fer, com a m脿xim,聽 fins a 30 dies abans de la sortida o en la data l铆mit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul路lades


ASSEGURAN脟A DE VIATGE: En tots els nostres viatges de m茅s d’un dia, caps de setmana i ponts, hem incl貌s en el preu una asseguran莽a de viatge聽que cobreix l’assist猫ncia m猫dica i altres possibles incid猫ncies produ茂des DURANT un viatge. Per aix貌, no cal tenir cap preocupaci贸 al respecte. M茅s informaci贸 sobre aquesta p貌lissa a les nostres oficines. Aquesta asseguran莽a NO INCLOU les despeses de cancel路laci贸 produ茂des ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges, la Targeta Sanit脿ria Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.


ASSEGURAN脟A OPCIONAL DE聽CANCEL路LACI脫: Per evitar qualsevol incid猫ncia ABANS d’un viatge, recomanem contractar l’asseguran莽a de cancel路laci贸 que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalitzaci贸 o defunci贸 familiar, produ茂ts abans de la sortida, d鈥檃cord amb les condicions de la p貌lissa. Fer aquesta asseguran莽a implica realitzar el pagament total del viatge i te un per铆ode de car猫ncia de 72 h.


CANCEL路LACIONS DE SORTIDES, ACTIVITATS i EXCURSIONS D’ 1 DIA

A les persones que hagin pagat una sortida o activitat d’1 dia i cancel路lin la sortida fins a 72 hores abans de la mateixa, o be la cancel.laci贸 es produeixi per circumst脿ncies de for莽a major alienes a l’organitzaci贸, se’ls guardar脿 l’import durant 1 any per a realitzar una altra sortida similar. Les cancel路lacions produ茂des dins de les 72 h anteriors聽 o b茅 la no presentaci贸 a l’hora de sortida no donen dret a cap devoluci贸 o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu.


CANCEL路LACIONS DE VIATGES聽 –聽 CONDICIONS PARTICULARS DELS VIATGES EN GRUP

Aquests viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econ貌miques especials de contractaci贸. La causa s贸n els pre-pagaments que imposen els diversos serveis reservats per a grups (vols, transports, hotels, visites, etc) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul路laci贸 d’un participant afecta les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per aix貌, a m茅s de regir-se per les condicions generals de la normativa vigent, les cancel路lacions tenen les seg眉ents despeses d’anul路laci贸:


1.- Despeses d’anul路laci贸 en circuits que inclouen viatges en avi贸, vaixell o trens AVE:

  • Entre 90 i 45 dies abans de la sortida del viatge: Es produeix la p猫rdua de la bestreta o paga i senyal demanada per la reserva.
  • Entre 44 i 30 dies:聽el 50% del preu total del viatge.
  • Entre 29 i 15 dies: el 75% del preu total del viatge.
  • Entre 14 dies i la sortida: el 100% del preu total del viatge.
  • No presentaci贸: No presentar-se a l’hora de sortida comporta la p猫rdua del 100% de l’import, qualsevol que sigui la causa.
  • Important: en cap cas es possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells i trens AVE.

2.- Despeses d’anul路laci贸 en els circuits d’autocar:

  • Entre 90 i 15 dies abans de la sortida del viatge: Es produeix la p猫rdua de la bestreta o paga i senyal sol路licitada per la reserva.
  • Entre 14 i 7 dies: el 50% del preu total del viatge.
  • Entre 6 dies i la sortida: el 100% del preu total del viatge.
  • No presentaci贸: No presentar-se a l’hora de sortida comporta la p猫rdua del 100% de l’import, qualsevol que sigui la causa.

3.- Despeses de gesti贸:聽 Una vegada efectuada una reserva d’un viatge, qualsevol modificaci贸, canvi o cancel路laci贸 t茅 unes despeses de gesti贸 de 30 鈧. Recomanem contractar l’asseguran莽a d’anul路laci贸 per prevenir qualsevol incid猫ncia imprevista abans d’un viatge.


AVISOS i NORMATIVES聽

Documentaci贸 i moneda: 聽A tots els viatges, excursions i sortides cal portar la documentaci贸 necess脿ria (DNI / Passaport, no caducats). En els viatges internacionals i per raons de seguretat es recomanable portar ambd贸s documents i en llocs separats. En els viatges per Europa recomanem tamb茅 portar la Targeta Sanit脿ria Europea. Respecte a la moneda 茅s aconsellable portar efectiu en euros, moneda local (si s鈥檈scau) i tamb茅 alguna targeta tipus VISA o similar.


Hotels i habitacions: S’intenta que tots els hotels contractats siguin confortables, c猫ntrics i de bona qualitat. Normalment, les habitacions s贸n dobles (2 llits separats tipus Twin o un llit gran). Les persones que viatgen soles, si ho desitgen, podran ser ubicades amb altres persones del grup en similar situaci贸. En cas de demanar una habitaci贸 individual, els hotels demanen un suplement. El nombre d’habitacions individuals 茅s limitat i per aix貌 s鈥檋an de sol路licitar en el moment de fer la inscripci贸, i no posteriorment.


Despeses extra: En els viatges culturals del Centre Europeu NO hi han excursions facultatives, ni despeses imprevistes. Totes les sortides i excursions en el nostre autocar son sempre incloses en el preu i per aix貌 no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu. Normalment les entrades a museus, monuments, castells, coves, espectacles, 鈥 i els viatges en transports p煤blics, funiculars, trens, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals. Aquestes possibles activitats opcionals o particulars es paguen directament en el mateix lloc de visita. En general son imports molt petits. No obstant aix貌, en tots aquests casos sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes聽i preus redu茂ts de grup.


Vestuari i equipatge: Per participar en totes les activitats i viatges, cal portar sempre un vestuari c貌mode i adient, i sobretot un cal莽at antilliscant, esportiu o de muntanya, apropiat per viatjar i moure鈥檚 sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural. Es recomana que subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles accidents, com caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. 脡s recomanable tamb茅 portar paraig眉es o impermeable, protecci贸 solar, farmaciola, … etc. Cada participant 茅s responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per aix貌 ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, aeroports, etc. Per les excursions di脿ries 茅s recomanable portar una motxilla c貌moda i no bosses de m脿 o maletins.


Climatologia: Les activitats i viatges es realitzen sempre amb els horaris indicats i segons el programa oficial previst, independentment de les condicions climatol貌giques dels dies anteriors o del moment de la sortida. L’experi猫ncia de molts anys ens indica que encara que en el moment de la sortida a Barcelona plogui o les condicions meteorol貌giques siguin adverses, aquestes poden ser totalment diferents en el lloc de visita. I en el sup貌sit que aquestes condicions no milloressin, sempre es recorre a activitats alternatives.


Autocars i seients: Els autocars que utilitzem en les excursions i viatges s贸n confortables i moderns i disposen d’aire condicionat, m煤sica ambient, v铆deo, etc. S贸n condu茂ts per xofers habituals, experts i de confian莽a. No es reserven seients concrets en els autocars, per tal que cada participant pugui situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Cada persona selecciona el seu seient, a mida que per ordre d’arribada, puja al vehicle. Les places es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers. A l’interior dels autocars no es permet fumar ni menjar. L’煤s del cintur贸 de seguretat 茅s obligatori.


Normes de conducta i seguretat: 脡s molt important complir amb tots els horaris i normatives establertes pels Professors i Guies en les diverses activitats. Per respecte als altres participants del grup, els participants han d鈥檕bservar una estricta puntualitat. L’organitzaci贸 es reserva el dret d’admissi贸 en les activitats i viatges i pot excloure de l’assist猫ncia a una activitat determinada, o donar de baixa d’una excursi贸 o viatge a aquella persona que incompleixi les normes de seguretat, porti un cal莽at o vestuari inadequat o perill贸s per a la zona que es visita, o que per la seva actitud, conducta, o estat f铆sic pugui perjudicar el desenvolupament de les activitats i la conviv猫ncia entre els assistents.

Les activitats no s贸n adequades per a persones amb mobilitat redu茂da (PMR) o que per la seva situaci贸 personal necessitin una atenci贸 individualitzada. La no utilitzaci贸 per part d’algun participant d’algun servei o mitj脿 de transport incl貌s en el preu d’una excursi贸 o viatge, no d贸na dret a cap devoluci贸. Els viatges i excursions es realitzaran amb un m铆nim de 20 inscrits.


Important: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorol貌gica, de seguretat o de for莽a major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se c脿rrec de les incid猫ncies i despeses econ貌miques originades durant els viatges i sortides per motius de for莽a major, per circumst脿ncies alienes a l’organitzaci贸 o per causes meteorol貌giques, desastres naturals, epid猫mies, pand猫mies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o pol铆tics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incid猫ncies en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats p煤blics o privats.聽 La inscripci贸 implica la plena acceptaci贸 de tots els apartats d’aquest fullet.聽


VIATJAR AMB CERTIFICAT COVID EUROPEU DIGITAL

A partir de Setembre 2022, ja no 茅s obligatori viatjar amb el certificat covid europeu tal i com han disposat les autoritats sanit脿ries competents. Al Centre segueix vigent dur la mascareta ben posada durant tots els trajectes amb autocar.

NOTA: Recomanem contractar l’asseguran莽a opcional de cancel路laci贸 per prevenir qualsevol incid猫ncia abans d’un viatge.聽


Aquestes normes han estat editades en data 8 de Setembre 2022聽i anul路len a les anteriors.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenci贸 al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar