Centre Cultural d’Activitats, Excursions i Viatges

Centre Cultural d'Activitats i Viatges - Centre Europeu de Barcelona
Viu la cultura amb nosaltres
#

Lleure Actiu i Cultural

El Centre Europeu de Barcelona és un Centre Cultural, fundat el 1977, on s’organitzen cada setmana i durant tot l’any una àmplia varietat d’activitats culturals, excursions i viatges, ideals fer noves amistats i conèixer gent nova.

Treballem per oferir moments d’oci de qualitat, perquè puguis gaudir millor del teu temps lliure.

Consulta les nostres properes activitats aquí.

#

Ambient d’Amistat

Les persones que hi participen són gent activa, aficionades a sortir d’excursió, a viatjar i a gaudir dels paisatges i la natura. Fomentem l’amistat entre totes les persones creant una atmosfera de grup diversa i inclusiva. Aquí tothom té el seu lloc.

Hi participen tant persones soles com amics, amigues, parelles … Donem la benvinguda a tothom. A més, els nostres guies i professors formen una gran família i t’ajuden a sentir-te’n part, com si fossis a casa.

Tanmateix, ens agrada escoltar les opinions i suggeriments dels nostres participants, que ens inspiren a seguir millorant les nostres activitats, excursions i viatges.

#

Passió i Excel·lència

Portem organitzant activitats culturals des de fa més de 40 anys i sempre estem cercant noves experiències que et facin viure moments inoblidables.

L’exploració constant forma part del nostre ADN, per això seguim buscant les visites, rutes i viatges més espectaculars.

A més, els nostres professors i guies són grans comunicadors i experts apassionats. Ens comprometem a crear una experiència única en cada activitat.

Per altra banda, anem on no va el turisme de masses. Les nostres rutes són especials perquè gaudim de cada lloc amb respecte, curiositat i sense presses.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar