Centre Cultural d’Activitats, Excursions i Viatges

Centre Cultural d'Activitats i Viatges - Centre Europeu de Barcelona

Lleure Actiu i Cultural

El Centre Europeu de Barcelona és un Centre Cultural, fundat el 1977, on s’organitzen cada setmana i durant tot l’any una àmplia varietat d’activitats culturals, sortides i excursions i on es fomenta un agradable ambient de grup i amistat entre tots els participants.


Les persones que hi participen són gent activa, aficionats a sortir d’excursió, a viatjar i a gaudir dels paisatges i la natura. És un espai ideal per a conèixer gent i fer nous amics. Vine i participa ! 

Trobaràs noves amistats i activitats molt interessants pels caps de setmana

Centre Cultural d'Activitats i Viatges
Excursions Culturals per Catalunya
Oci cultural a Barcelona
Excursions de Marxa Nòrdica
Viatge Cultural a Bergen
Centre Cultural d'Activitats, Excursions i Viatges
Oci Cultural a Barcelona
Viatges de Senderisme

En el Programa d’Activitats hi trobaràs: Sortides d’Art i Història per Barcelona, Visites a Jardins, Parcs i Museus, Passejades, etc … així com Excursions Culturals, Rutes de Natura, Senderisme Cultural, Marxa Nòrdica, Viatges i sortides per tot Catalunya i Europa. Totes les activitats estan acuradament organitzades i van acompanyades de Professors i Guies experts.

Et convidem a venir a les nostres oficines. Demana cita prèvia i t’informarem personalment (sense cap compromís) sobre les activitats i com començar a participar.


Centre Europeu de Barcelona – Av. Diagonal 441 (xamfrà Muntaner) – Tels.  93 430 99 79 / 687 560 502


 

Viajes Culturales por Europa

Al Centre gaudiràs d'una àmplia varietat d'activitats culturals, i compartiràs amb altres persones teva afició a sortir d'excursió els caps de setmana, la cultura i la natura.