Centre Cultural d’Activitats, Excursions i Viatges

Centre Cultural d'Activitats i Viatges - Centre Europeu de Barcelona

 

Lleure Actiu i Cultural

El Centre Europeu de Barcelona és un Centre Cultural, fundat el 1977, on s’organitzen cada setmana durant tot l’any una àmplia varietat d’Activitats Culturals, i on es fomenta un agradable ambient de grup i amistat entre tots els participants.

 

Les persones que hi participen són gent activa, aficionats a sortir d’excursió, a viatjar i a gaudir dels paisatges i la natura. És un espai ideal per a conèixer gent i fer nous amics. 

Trobaràs noves amistats i Activitats molt interessants pels caps de setmana

Centre Cultural d'Activitats i Viatges
Excursions Culturals per Catalunya
Oci cultural a Barcelona
Excursions de Marxa Nòrdica
Viatge Cultural a Bergen
Centre Cultural d'Activitats, Excursions i Viatges
Oci Cultural a Barcelona
Viatges de Senderisme

En el Programa d’Activitats hi trobaràs cada setmana: Rutes d’Art i Història per Barcelona, Visites a Jardins i Paisatges, Museus, Concerts, així com Excursions Culturals i de Natura, Senderisme Cultural, i sortides de Marxa Nòrdica per tot Catalunya. Totes les sortides estan organitzades i van acompanyades de Professors i Guies experts.

 

 

També et convidem a venir a les nostres oficines on t’informarem personalment sobre les sortides, les activitats i com començar a participar.

Ens trobaràs a:

Centre Europeu de Barcelona – Avinguda Diagonal 441 (cantonada Muntaner)

Tels: 93 430 99 79 / 687 560 502

Horari de visites: Dill-Div. de 11 a 14 h i 17 a 20 h

 

Viajes Culturales por Europa

Al Centre gaudiràs d'una àmplia varietat d'activitats culturals, i compartiràs amb altres persones teva afició a sortir d'excursió els caps de setmana, la cultura i la natura.