Noves Pràctiques Setmanals de Marxa Nòrdica

Ves a la següent secció
Marcha Nórdica en Barcelona

Bones Notícies: a partir del proper 2 de Març al Centre Europeu inaugurem la pràctica setmanal de Marxa Nòrdica a Barcelona!

L’equip directiu i organitzatiu del Centre Europeu volem impulsar encara una mica més la pràctica de la Marxa Nòrdica entre els Socis i Sòcies de l’entitat. Estem compromesos avui més que mai, en la millora de la salut dels nostres Socis i l’enfortiment d’espais de trobada i socialització on gaudir d’una bona estona entre amics.

En aquestes sessions a l’aire lliure cada dimarts a la tarda tenim per objectiu millorar la tècnica i la postura alhora de caminar amb els bastons de Marxa Nòrdica. Totes les sessions són guiades i supervisades de part dels tècnics de Marxa Nòrdica del Centre Europeu

La millora tècnica i postural repercutirà en un millor condicionament físic que et permetrà gaudir encara més d’aquesta pràctica esportiva i saludable, i agafar confiança de cara a participar en les nombroses excursions i viatges que organitza el Centre Europeu els caps de setmana i vacances per Catalunya.

 

Marxa Nòrdica a Barcelona
De Sant Cugat del Vallès a Cerdanyola
Marxa Nòrdica amb el Centre Europeu
Marxa nòrdica - St Cugat Vallès

En què consisteixen les sessions pràctiques de Marxa Nòrdica a Barcelona i quins aspectes es milloren?

  • Sessions 1h45 a l’aire lliure en parcs, jardins i zones urbanes de Barcelona.
  • Es realitzen Jocs i exercicis pràctics enfocats a la millora tècnica. T’ho passaràs d’allò més bé!
  • Aprenentatge dels Estiraments i Escalfaments adequats.
  • Millora de la Coordinació general del nostre cos en moviment, coordinació de braços i cames.
  • Millora de la tècnica al caminar amb bastons de Marxa Nòrdica: Aprendre a impulsar-nos “clavant” el pal a terra, obertura de la mà, amplitud de la gambada, postura correcte de l’esquena, etc…
  • Gaudim d’una estona agradable on fer amistat i noves coneixences entre els companys i companyes de Marxa Nòrdica

Des de el Centre Europeu t’animem a que participis en aquestes sessions si vols continuar aprenent la tècnica de la Marxa Nòrdica, millorar la teva condició física, i passar-t’ho bé amb els amics i amigues! Així podràs gaudir en plenitud i bona forma de les fantàstiques rutes que organitzem per tot Catalunya.

Consulta les properes sortides al Programa

Per participar a les pràctiques cal ser Soci/a del Centre Europeu. Inscriu-te aquí