Return Share
Compromesos amb el teu Benestar
Compromesos amb el teu Benestar
Compartir Post

El Centre Europeu de Barcelona està plenament compromès amb el teu benestar i seguretat, creant un entorn segur on poder realitzar les Activitats i Viatges Culturals. Durant tots aquests mesos hem desenvolupat un protocol sanitari d’acord amb les normatives vigents i seguint les recomanacions de les autoritats oficials. 

Per aquest motiu, ara des que ens visites a la nostra oficina amb cita prèvia, fins que participes en les sortides per Barcelona i en les excursions i viatges per Catalunya, pots tenir la tranquil·litat d’estar en un entorn segur. 

Aquest protocol de prevenció i seguretat contra la Covid-19 desenvolupat pel Centre Europeu de Barcelona, ha estat mereixedor del segell internacional “Safe Travels” que concedeix Turisme de Barcelona i el Consell Mundial del Viatge i el Turisme (WTCC)El segell et permet identificar a aquells destins i institucions de tot el món que han implementat protocols de salut i higiene alineats amb els criteris de “Safe Travels” del WTTC i avalats per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) en el sector del turisme en la “Nova Normalitat”. 

La teva col·laboració és essencial per poder complir el protocol i així garantir aquest espai comú segur. Moltes gràcies per ajudar-nos!

A continuació et recordem les principals mesures de seguretat implementades que defineixen el protocol de seguretat del Centre Europeu, a les activitats, excursions i viatges:

Protocol de mesures durant les Excursions

  1. Llistes d’Inscripció amb reserva obligatòria que garanteixen la possibilitat de seguiment en cas necessari. No hi ha participants espontanis. 
  2. Ús de mascareta obligatòria en tot moment.
  3. Manteniment d’1,5 metres de distància mínim entre els participants.
  4. Grups reduïts durant el desenvolupament de les activitats.
  5. A la majoria de sortides per Barcelona fem ús de radioguies per poder sentir les explicacions dels guies amb nitidesa i claredat.
  6. Autocars al 70% de la seva capacitat (la llei permet fins a un 100%, però al Centre Europeu la mantenim al 70% per tranquil·litat de tothom).
  7. Disponibilitat de gel hidroalcohòlic homologat per l’ús dels clients a les excursions amb autocar. A les visites i passejades, els guies disposen de Gel en cas necessari.
  8. Adaptació del Programa a la prevenció de Contagis: En les excursions i sortides deixem temps lliure per esmorzar i dinar, prioritzant els menjars de pícnic. Recomanem dur aigua a totes les sortides, així com l’esmorzar i el dinar de casa, per evitar les aglomeracions en bars i restaurants.
  9. Transport Segur: Els nostres autocars utilitzen un sistema de desinfecció d’alta tecnologia a partir d’Ozó, que garanteix un aire net, fresc i lliure de microorganismes(com per exemple la Covid-19).
  10. Les visites culturals, passejades i sortides urbanes són especialment per espais oberts i en grups reduïts

 

Protocol de mesures en l’Atenció al Soci i Participant

  1. Atenció 100% Virtual i Online dels processos de Reserva, Informació i Pagament. 
  2. Cita prèvia obligatòria i mesures específiques de prevenció en l’atenció presencial a l’oficina.

 

Si tens qualsevol pregunta, restem a la teva disposició. Ara és l’hora de tornar a descobrir Catalunya.


 

Enllaços d’interès per si vols més informació:

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar