Visites d’Art i Història

Visites d'Art i Història

T’agrada l’Art i la Història?

Si ets un apassionat/da de la cultura, i ets una persona activa que t’agrada seguir aprenent, el Centre Europeu organitza activitats culturals, sortides, rutes i visites d’art i història per la ciutat de Barcelona i per Catalunya, que et poden interessar.
Durant tot l’any fem nombroses visites guiades, itineraris, passejades i sortides per conèixer a fons el patrimoni cultural de Barcelona i els seus voltants. Es visiten monuments i museus, exposicions, galeries d’art, … i també es fan rutes d’art i història per barris i carrers de la ciutat, i es visiten els parcs i jardins més destacats.

 

 

Una proposta activa per viure la Cultura.

Totes les explicacions d’art i història es realitzen en el marc d’interessants i atractives excursions i visites per Barcelona i Catalunya. Per exemple, durant el cicle sobre Art romànic, s’organitzen diverses excursions a la Vall de Boí, la Vall de Llémena i altres punts de la geografia catalana clars exponents d’aquesta corrent. Les visites són totalment gratuïtes o bé tenen preus molt reduïts per als associats al Centre Europeu.

La ruta de l’esculptor Subirachs, els refugis de la guerra civil de 1936, el MNAC, el Museu Miró, l’Eixample Modernista, el Monestir de Pedralbes, Bellesguard, el barri de Sants, els Nou Barris, el Castell de Montjuïc, El Raval, Sarrià, l’antic Hospital de Sant Pau, … són alguns exemples de les nostres últimes visites culturals a Barcelona. També tenim accès a visites privades a palaus, cases modernistes i exposicions temporals, poc conegudes.

Durant tot l’any organitzem rutes, cicles i visites. Et convidem a descobrir les properes activitats culturals del Programa en el següent enllaç. Programa de Visites d’Art i Història.

Vine i participa en aquestes interessants sortides ! Viu la cultura ! Demana ara més informació sense cap compromís.

Sortides úniques amb Professors Especialitzats per Barcelona i rodalies

Miradors de Barcelona
Oci cultural a Barcelona
Ruta Modernista de Puig i Cadafalch per Barcelona

Professors especialitzats

Sempre anem acompanyats de Professors i Guies d’Art, Història, Geografia i Arquitectura,… que expliquen els aspectes més interessants de la història, l’art, les llegendes i tradicions, així com les curiositats dels llocs i zones que es visiten. Les explicacions són didàctiques, entretingudes, i dinàmiques, i conviden a participar-hi a totes les persones interessades.

Tot el programa d’activitats culturals està dissenyat, organitzat i guiat pels Professors del Centre Europeu. Són persones entusiastes, que estimen i viuen la cultura. Assistir-hi produeix un gran plaer!

Viajes Culturales por Europa

En el Centro disfrutarás de una amplia variedad de actividades culturales, y compartirás con otras personas tu afición a salir de excursión los fines de semana, la cultura y la naturaleza.