Amistat i Cultura

amistat i cultura

Vols fer noves amistats?  

El Centre Europeu de Barcelona, és un centre cultural d’activitats, excursions i viatges. Les activitats del Centre són un espai ideal per a conèixer gent i fer nous amics. Les sortides són en grup, i en totes les excursions i viatges culturals es genera un molt bon ambient d’amistat.

L’assistència a les sortides i excursions permet ampliar el teu cercle social, coneixent persones amb les teves mateixes aficions i interessos culturals. Al Centre Europeu de Barcelona procurem que tots els nous participants trobin un ambient agradable d’amistat i cultura i que ningú se senti sol o aïllat.

 

Qui participa en les activitats?

Les persones que participen en les nostres sortides i excursions són gent activa, aficionats a l’art i la història, als viatges i a sortir el cap de setmana. Sol venir molta gent nova, i a mesura que van participant, es formen grups d’amistat amb qui gaudir junts de les excursions i viatges. Tot això basat en el respecte pel medi ambient i la natura, i també en un turisme responsable cap als llocs i indrets que es visiten.

Comparteix experiències, i activa’t!

A mesura que fem anys, la feina i la vida quotidiana redueixen el temps que dediquem a compartir amb els amics. Sortir d’excursió té molts moments agradables per compartir, i que ens permeten tenir una vida activa i saludable. El primer cafè pel matí abans de sortir d’excursió, l’entrepà o el pícnic al migdia, una sobretaula durant un dinar d’amistat, o les converses mentre passegem per un poble, un parc natural o un sender de muntanya.

Tots són bons moments per compartir i viure experiències amb altres persones i així gaudir d’una vida sana, natural i saludable. Al Centre es fomenta un bon ambient d’amistat entre tots els seus participants, i es proposen activitats i excursions per gaudir en grup.

Vine i participa! … trobaràs noves amistats i activitats molt interessants.

Amistat i Cultura
amistat i cultura amb el Centre Europeu de Barcelona
Viatge Cultural a Bergen
Excursions de Senderisme i Natura
Viatges de Senderisme
Excursions Culturals

T’animes a provar?

Participar és molt fàcil. Vine a les nostres oficines de Av.Diagonal 441 (xamfrà Muntaner) de 17 a 20,30 h i t’informarem sense cap compromís. També pots demanar més informació, per mail i et respondrem ben aviat ! Clica aquí:

 

Vine i Participa!
Viatge Cultural a Bergen

Al Centre gaudiràs d'una àmplia varietat d'activitats culturals, i compartiràs amb altres persones la teva afició a fer excursions, sortir els caps de setmana, la cultura i la natura.