Comparteix el teu temps lliure amb persones actives, aficionades a la cultura i a sortir d’excursió  

El Centre Europeu de Barcelona organitza cada setmana Activitats i Excursions d’art, història, cultura i natura. Les activitats del Centre són un espai ideal per a conèixer gent i fer nous amics, amb els mateixos interessos i aficions culturals.

Al Centre Europeu de Barcelona procurem que tots els nous participants trobin un ambient agradable d’amistat i cultura i que ningú se senti sol o aïllat. Et convidem a contactar ara, i t’enviarem sense cap compromís el programa de les properes sortides i com començar a participar.

 

Vine i participa! … trobaràs noves amistats i activitats molt interessants.

Amistat i Cultura amb el Centre Europeu
Viatge Cultural a Bergen
Amistat i Cultura
Excursions de Senderisme i Natura
Viatges de Senderisme
Viajes en Grupo por Europa
Centre Cultural d'Activitats, Excursions i Viatges

Comparteix experiències, i activa’t!

Al Centre es fomenta un bon ambient d’amistat entre tots els seus participants, i es proposen activitats, sortides i excursions per gaudir en grup.

Sortir d’excursió té molts moments molt agradables, que ens permeten tenir una vida activa i saludable. Tots són bons moments per compartir i viure noves experiències amb altres persones i així gaudir d’una vida sana.

 

Viajes Culturales por Europa

Al Centre gaudiràs d'una àmplia varietat d'activitats culturals, i compartiràs amb altres persones teva afició a sortir d'excursió els caps de setmana, la cultura i la natura.