Teatre al Poliorama: La Plaça del Diamant

Baixar teatre poliorama
Resum de l'Excursió
Visites d'Art i Història / Capvespre
Hora de sortida:
21:00
Data
Dj 24 Oct 2019
Durada
Capvespre
Tipus d'excursió
Art
Transport
A peu
Preu Total
16.5€
Excursió Programada
Sobre l'Excursió
Teatre al Poliorama: La Plaça del Diamant
Resum de l'excursió
 • Dates:

  Dijous, 24 d'Octubre de 2019

 • Hora de sortida:

  21:00

 • Durada

  Capvespre

 • Tipus d'excursió:

  Art

 • Transport:

  A peu

 • Preu Total:

  16.5€

 • Excursió Programada

Punt de trobada: a les 20h30 davant del Teatre Poliorama (Rambla dels Estudis, 115). Es prega puntualitat, ja que l’obra comença a les 21h.

Presentació: Us convidem a viure una de les obres cabdals de la literatura catalana de tots els temps: La Plaça del Diamant de Mercè Rodoreda. La Natàlia ens acompanya durant tota la història, ja que és la narradora i la protagonista. Tot canviarà quan conegui en Quimet, fins i tot el seu nom. Tot el que li passa està marcat, inevitablement, pels esdeveniments polítics i socials del prmer terç del segle XX: la República, la guerra, la postguerra.

Us oferim anar a veure la representació teatral d’aquesta història en un dels edificis més bonics del centre de Barcelona i un referent en el teatre: el Poliorama. És un edifici que ha viscut moltes històries i ha passat per moltes mans. Primer va ser la Reial Acadèmia de Ciències i Arts, l’any 1899 es va obrir a la planta baixa un cinema que acabaria sent el teatre que coneixem avui en dia, passant per un episodi històric descrit per George Orwell a Homage to Catalonia: el tiroteig de membres del POUM i la CNT durant la Guerra Cívil.

En aquesta ocasió, un cop acabada l’obra, el teatre Poliorama ofereix un col·loqui amb els actors i actrius de La Plaça del Diamant, una oportunitat única per viure més de prop aquesta peça tan captivadora.

Preu total: 16,50 €, inclou:

 • Representació teatral: hora d’inici a les 21h. Zona central, files 5, 6 i 7. En aquest enllaç pots veure l’accessibilitat del teatre i el mapa de la zona. Durada 1h 40min.
 • Col·loqui amb les actrius i els actors de l’obra després de la representació. Inici a les 22.50h (10 minuts després de la finalització de la representació). Durada: 30 minuts aproximadament.

Nota Important : Disposem d’entrades limitades. Si hi estàs interessat/da inscriu’t-hi amb antelació. Recordem que un cop realitzada la inscripció, i segons les normatives del Centre, el pagament s’ha de realitzar en el termini de 5 dies. En aquesta activitat, un cop adquirida l’entrada no es podrà retornar els diners en cas d’anul·lació. (A excepció si hi ha alguna altra persona interessada que cobreixi la plaça).

 

 

 

plaça del diamant
La plaça del diamant