Tornar Reservar
Sant Pol de Mar Centre Europeu

Sant Pol de Mar, vila marinera del Maresme -13/05-10’30h

L’ermita de Sant Pau - Paisatges mediterranis del Maresme

Sant Pol de Mar, vila marinera del Maresme -13/05-10’30h

Sant Pol de Mar, vila marinera del Maresme -13/05-10’30h

L’ermita de Sant Pau - Paisatges mediterranis del Maresme
Visites d'Art i Història
Història Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resum de l'Excursió

Programa Activitats Culturals | Visites d'Art i Història

Matinal

Sant Pol de Mar Centre Europeu
Programa Activitats Culturals | Visites d'Art i Història | Activitat Club Cultural.

Sant Pol de Mar, vila marinera del Maresme -13/05-10’30h

L’ermita de Sant Pau - Paisatges mediterranis del Maresme

Activitat NO programada.

Punt de trobada: 10,30 h – Estació Renfe de Sant Pol de Mar.

Nota: Podeu accedir a Sant Pol amb els trens R1 des de Sants, Plaça Catalunya, Arc de Triomf, Clot-Aragó, etc …  Cal preveure aprox. 1’10 h de viatge. Suggerim utilitzar els trens que surten de Sants a les 9,06 h ó a les 9,16 h. Cada persona te que agafar el seu tiquet a les taquilles o màquines de les estacions.

Inscripció socis: 10 €  – (El preu inclou les radioguies)

Notes: Visita guiada. Grup reduït. Places limitades.

Durada: Sortida matinal. Podeu tornar al migdia a BCN o quedar-vos a dinar a Sant Pol.


Descripció: Sant Pol ofereix diversos monuments artístics i un ambient mariner que fa que es consideri un dels pobles més atractius i interessants de la costa del Maresme. La vila té les cases esglaonades que segueixen les formes dels darrers contraforts del Montnegre i alguns edificis destacats com l’ermita de Sant Pau, les escoles modernistes, … I descobrirem curiositats històriques o l’origen d’expressions típiques com “Sant Pol, quina hora és?”.


AVIS IMPORTANT: Servei de radioguies i auriculars

Per fer més còmode la sortida i seguint els ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup, utilitzarem receptors de lloguer. L’ús de radioguies incrementa la seguretat durant les sortides ja que permet mantenir les distàncies, alhora que millora l’escolta de les explicacions dels Professors i Guies.

Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona és de 2 € (pagament el dia de la visita amb import exacte). D’altra banda, a partir d’ara i per tal de reduir l’ús d’auriculars d’un sol ús, aquests es cobraran a un cost suplementari de 1 €. T’animem a que portis els teus propis auriculars i així contribuïm a la disminució de residus i plàstics d’un sol ús.


*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En el cas de les sortides en autocar, es reduirà el nombre de participants per adequar-se a la normativa que hi hagi en cada moment en relació a l’ocupació dels medis de transport.

– Els autocars estaran sempre desinfectats abans de les excursions i disposaran de gel hidroalcohòlic homologat per l’ús dels clients.

– En les excursions i sortides es deixarà temps lliure per esmorzar i dinar, prioritzant els menjars de pícnic. Es recomana dur aigua a totes les sortides, així com l’esmorzar i el dinar de casa, per evitar les aglomeracions en bars i restaurants. Si es vol menjar en un restaurant, es recomana reservar prèviament.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.