Tornar Reservar

Sant Gervasi: Els voltants de la Plaça Molina -18/04-10h

Les residències de l'antiga burgesia a Sant Gervasi

Sant Gervasi: Els voltants de la Plaça Molina -18/04-10h

Sant Gervasi: Els voltants de la Plaça Molina -18/04-10h

Les residències de l'antiga burgesia a Sant Gervasi
Visites d'Art i Història
Història Barris BCN
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resum de l'Excursió

Programa Activitats Culturals | Visites d'Art i Història

Matinal

Programa Activitats Culturals | Visites d'Art i Història | Activitat Club Cultural.

Sant Gervasi: Els voltants de la Plaça Molina -18/04-10h

Les residències de l'antiga burgesia a Sant Gervasi

Activitat NO programada.

Punt de trobada: Al costat del Templet dels ascensors del metro que hi ha al centre de la Pl. Molina. Corresponent a les estacions  Pl. Molina (L7) i Sant Gervasi (L6) dels FGC.

Nota: Aquesta sortida comparteix accés amb dues estacions Sant Gervasi o Pl.Molina. Hi podeu arribar agafant els FGC des de Plaça Catalunya, Provença o  Gràcia, i podeu agafar les línies L6, S5, S6 o S7 i baixar a l’estació Sant Gervasi o bé agafant la L7 direcció Avinguda Tibidabo i baixant a l’estació Pl.Molina.


Descripció:

Visitarem la part menys turística d’un dels antics pobles del pla de Barcelona, Sant Gervasi, que està allunyat de la fressa del centre de la ciutat. Ens centrarem en el sector que queda proper a la Plaça Molina, lloc on la burgesia va deixar la seva empremta al s.XIX, quan es va instal·lar al que aleshores eren els afores de la ciutat. Durant el nostre petit recorregut podrem observar alguna d’aquelles cases que en un altre temps van ser l’esperit del barri, així com algunes zones verdes d’aquest sector de la ciutat com ara els jardins de Can Castelló i els d’Enric Sagnier, on hi “estiuejava” el conegut arquitecte.


AVIS IMPORTANT: Servei de radioguies i auriculars

Per fer més còmode la sortida i seguint els ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup, utilitzarem receptors de lloguer. L’ús de radioguies incrementa la seguretat durant les sortides ja que permet mantenir les distàncies, alhora que millora l’escolta de les explicacions dels Professors i Guies.

Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona és de 2 € (pagament el dia de la visita amb import exacte). D’altra banda, a partir d’ara i per tal de reduir l’ús d’auriculars d’un sol ús, aquests es cobraran a un cost suplementari de 1 €. T’animem a que portis els teus propis auriculars i així contribuïm a la disminució de residus i plàstics d’un sol ús.

Moltes gràcies per la teva comprensió i suport!

 


*COVID-19 – ATENCIÓ: A causa del Covid-19, establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, fins a nou avís. Les sortides seran en grups reduïts i els guies utilitzaran mascareta, altaveus o radioguies i mesures de distanciament adequades. També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

. Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
. Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
. Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic.