Tornar Reservar
PDF
casa coll i regas mataró

Ruta Modernista al Maresme – Argentona i Mataró – 19/06/22 – 8h

Excursió Matinal: La Ruta Modernista de Puig i Cadafalch - La Casa Coll i Regàs

Ruta Modernista al Maresme – Argentona i Mataró – 19/06/22 – 8h

Ruta Modernista al Maresme – Argentona i Mataró – 19/06/22 – 8h

Excursió Matinal: La Ruta Modernista de Puig i Cadafalch - La Casa Coll i Regàs
Excursions CulturalsVisites Art i Història
Art Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Excursions Culturals | Visites Art i Història

Matinal

casa coll i regas mataró
Excursions Culturals | Visites Art i Història | Activitat Club Cultural.

Ruta Modernista al Maresme – Argentona i Mataró – 19/06/22 – 8h

Excursió Matinal: La Ruta Modernista de Puig i Cadafalch - La Casa Coll i Regàs

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: Una atractiva sortida matinal que us recomanem especialment, ja que ens permetrà visitar uns llocs de gran interès cultural i artístic, molt propers però poc coneguts.


Farem una ruta modernista per la comarca del Maresme, al voltant de l’arquitecte, historiador i polític Josep Puig i Cadafalch. Començarem la ruta al poble d’Argentona, on hi esmorzarem i veurem algunes obres de l’arquitecte. Argentona va ser una població que molts membres de la burgesia barcelonina  van escollir per construir-hi les seves residències d’estiu d’estil modernista, gràcies a les fonts d’aigües medicinals i els seus bonics paisatges.


I tot seguit anirem a Mataró, ciutat on va néixer l’arquitecte, i veurem un dels edificis que hi va projectar, la magnífica casa Coll i Regàs, oberta a les visites. Tot i ser una obra de joventut, ja conté tots els elements decoratius que trobarem en els edificis que farà posteriorment a Barcelona, com la Casa Amatller.


NOTES: L’entrada de la casa Coll i Regàs ja és inclosa en el preu de l’excursió. L’arribada a Barcelona serà cap a les 14,30 h aprox.

casa puig cadafalch argentona
Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, Explicacions i Guiatge pels professors del Centre Europeu.
  • Transport en Autocar.
  • Entrada a la casa Coll i Regàs
  • Assegurança d’Atenció Mèdica.

El preu NO inclou
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Arribada a Barcelona a les 14,30 h aprox.

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Muntaner-Diagonal) amb les parades habituals.