Pugem a Montjuïc per la Marató de TV3

Baixar Plaça Espanya - Montjuïc
Resum de l'Excursió
Visites d'Art i Història / Matinal
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns
Sobre l'Excursió
Pugem a Montjuïc per la Marató de TV3
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns

El Centre Europeu de Barcelona

Diumenge 16 de desembre del 2018 – 10,00 h del matí.

El Centre Europeu, aquest any, es vol unir a participar en la Marató de TV3, organitzant una passejada pels nostres socis per pujar a la muntanya de Montjuïc. La sortida començarà a Plaça Espanya i ens enfilarem per l’Avinguda Maria Cristina fins al Palau Nacional. Des d’allà anirem creuant els diversos parcs i jardins de la muntanya i arribarem al Mirador de l’Alcalde. I finalment culminarem la pujada a Montjuïc arribant al cim i al seu castell. Una caminada simbòlica a favor de la Marató de TV3.

Durant aquesta passejada recollirem dels participants un donatiu voluntari. Aquestes aportacions es donaran a la Marató a manera de donatiu.

Després de 26 convocatòries, La Marató de TV3 s’ha consolidat com un dels referents de maratons solidàries organitzades des dels mitjans de comunicació. Es considera de les maratons que més diners recull de tot Europa. A part d’això aconsegueix mobilitzar a gran part del país a través d’unes 3500 activitats organitzades. Cada any es tracta alguna malaltia i els diners que es recullen es destinen per la investigació per tal d’aconseguir acabar amb la mateixa o avançar en les seves cures o tractaments. Durant tots aquests anys s’han finançat 793 projectes.

Aquest any La Marató estarà dedicada a lluitar contra el Càncer, una malaltia que ens toca a tots de ben a prop, ja que és la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones. Els recursos de La Marató 2018 impulsaran la recerca per aconseguir nous mètodes de prevenció, de diagnòstic i tractaments més eficients que augmentin la supervivència i la qualitat de vida dels pacients, entre els quals, la immunoteràpia i la biòpsia líquida, dues de les tècniques més innovadores en què actualment treballen els investigadors.


NOTES:

Punt de trobada: Davant de l’Hotel Plaza de Plaça Espanya – Metro L1, L3 i L8 / FGC,  Espanya.

Cal dur un calçat esportiu per la passejada.

IMPORTANT: Durant aquesta visita es recolliran aportacions voluntàries dels participants que el Centre Europeu entregarà a la Marató de TV3, a manera de donatiu. Com a suggeriment, una possible aportació seria, per exemple uns 10-15 € aproximadament.

Aquesta activitat està pensada com una passejada per a un grup nombrós, per tant es faran menys explicacions que en una matinal habitual. 

 

cartell marató tv3 2018
Miradors de Barcelona amb les millors vistes