Tornar Reservar
PDF
Paul Klee a la Fundació Miró

Paul Klee a la Fundació Miró – 11/11/22 – 10h

Descobrir Barcelona: Natura, Art i Arquitectura - Visitem l’exposició Paul Klee i els secrets de la natura a la Fundació Miró

Paul Klee a la Fundació Miró – 11/11/22 – 10h

Paul Klee a la Fundació Miró – 11/11/22 – 10h

Descobrir Barcelona: Natura, Art i Arquitectura - Visitem l’exposició Paul Klee i els secrets de la natura a la Fundació Miró
Visites Art i HistòriaCicle Descobrir Barcelona
Art
Activitat oberta. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona

Matinal

Paul Klee a la Fundació Miró
Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona | Activitat oberta.

Paul Klee a la Fundació Miró – 11/11/22 – 10h

Descobrir Barcelona: Natura, Art i Arquitectura - Visitem l’exposició Paul Klee i els secrets de la natura a la Fundació Miró

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Enamora’t de l’art amb el Centre Europeu de Barcelona. L’objectiu d’aquest Cicle Cultural és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat. Acompanyats sempre amb Professors especialitzats i Guies experts


Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.

Avui anirem a visitar l’exposició temporal que ens mostra com el pintor Paul Klee observava i representava la natura, tema que el va fascinar durant molt de temps. Va ser un dels pintors més destacats del segle XX, marcat per la Primera Guerra Mundial, les seves obres estan a cavall del surrealisme, l’expressionisme i l’abstracció.

A més, l’exposició es troba dins d’un edifici de gran interès realitzat per Josep Lluís Sert: la Fundació Miró, amb el qual eren molt amics.

Paul Klee a la Fundació Miró
Paul Klee a la Fundació Miró
Detalls del preu
El preu inclou
  • Explicacions i acompanyament dels professors i guies del Centre Europeu.
  • Entrada a l’exposició i al museu.
  • Lloguer de radioguia per tal de facilitar l’activitat.

El preu NO inclou
  • Compra dels auriculars (1€), per això recomanem dur-los de casa.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’ aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’ excursió o sortida o la bestreta d’ un viatge. No és possible guardar places d’ excursions i viatges, si no se n’ ha fet el pagament corresponent.

En les Excursions d’ 1 dia en autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’ import de l’ excursió en un termini màxim de 3-4 dies. Aquest import haurà d’ estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica en cada programa) també en el termini màxim de 3-4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.


Assegurança Opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, sent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

Servei de radioguies

Per fer més còmode la sortida i seguint els nous ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup pel centre històric, utilitzarem receptors i auriculars de lloguer. Aquests aparells els portaran els Professors i Guies el mateix dia de la visita. El seu ús serà obligatori per poder efectuar la sortida.

A les 10 h a l’andana d’origen de la línia Funicular de Montjuïc (la parada que es troba a Avinguda Paral·lel). Accés per l’estació del Metro Paral·lel, línies L2 i L3.