Tornar Reservar

Passejada per la Foixarda i l’antic Polvorí -19/12/21 -10h

Les antigues pedreres de Montjuïc

Passejada per la Foixarda i l’antic Polvorí -19/12/21 -10h

Passejada per la Foixarda i l’antic Polvorí -19/12/21 -10h

Les antigues pedreres de Montjuïc
Visites d'Art i Història
Passejada Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Diumenge, 19 desembre 2021

 • image description Durada

  Matinal

 • image description Hora de sortida

  10:00

 • image description Transport

  A peu

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Davant de l’Hotel Plaza a Plaça Espanya. Els metros més propers són L1-L3-L8 i línies FGC.

 • image description Què trobarem

  Descobrirem alguns indrets amagats de la muntanya de Montjuïc, com són la Foixarda situada a una antiga pedrera i l'edifici del polvorí.

Resum de l'Excursió

Visites d'Art i Història

Matinal

Visites d'Art i Història | Activitat Club Cultural.

Passejada per la Foixarda i l’antic Polvorí -19/12/21 -10h

Les antigues pedreres de Montjuïc

Descobrirem alguns indrets amagats de la muntanya de Montjuïc, com són la Foixarda situada a una antiga pedrera i l'edifici del polvorí.

Lloc de trobada:

Davant de l’Hotel Plaza a Plaça Espanya. Els metros més propers són L1-L3-L8 i línies FGC.

 • Dia de sortida

  Diumenge, 19 desembre 2021
 • Hora de sortida

  10:00
 • Transport

  A peu
 • Preu

  Gratis per a socis
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Farem una passejada a través de la muntanya de Montjuïc per espais que són menys coneguts i amagats. Creuarem la zona de la Foixarda, situada a la vessant nord-oest de la muntanya. L’espai de la Foixarda es troba entre l’avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia i l’avinguda de l’Estadi, i en aquest indret antigament s’hi trobava una pedrera. Actualment hi trobem l’única reserva natural urbana de la ciutat i molts equipaments i espais esportius com són l’Escola Municipal d’Hípica, la Reial Societat de Tenis Pompeia, el Centre Municipal d’Escalada o el Camp Municipal de Rugbi.


Seguirem la ruta per descobrir altres espais i monuments com serien l’antic polvorí i el cos de guàrdia. Aquests edificis protegits eren construccions auxiliars del Castell de Montjuïc, i conserven encara una petita muralla amb espitlleres i torretes.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Sortida gratuïta pels membres del Club Cultural Centre Europeu.

El preu NO inclou
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

 

 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 • A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.
 • En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

 

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

En aquest enllaç troba les condicions de cancel·lació per Excursions i Viatges Culturals pagats: Normatives Cancel·lació.

Cal dur un calçat esportiu antilliscant per fer aquesta activitat. També portar aigua.

COVID-19 – ATENCIÓ: A causa del Covid-19, establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, fins a nou avís. Les sortides seran en grups reduïts i els guies utilitzaran mascareta, altaveus o radioguies i mesures de distanciament adequades. També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

 • Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
 • Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
 • Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic.

10h davant de l’Hotel Plaza a Plaça Espanya. Els metros més propers són L1-L3-L8 i línies FGC.