Passejada cultural: Plaça Europa – La Fira i la nova Gran Via – 1/12/19

Baixar Passejada cultural Plaça Europa
Resum de l'Excursió
Sobre l'Excursió
Passejada cultural: Plaça Europa – La Fira i la nova Gran Via – 1/12/19
Excursió no programada

Diumenge 1 de desembre 2019 – 10 h

Lloc de trobada: Al vestíbul inferior de l’estació dels FGC de Plaça Espanya, on hi ha les màquines de bitllets. Agafarem el tren FGC – L8. (Bitllet T10)

La Plaça Europa de l’Hospitalet és una zona en ple creixement tant econòmic com arquitectònic. La propia plaça permet comunicar aquesta zona amb la ciutat de Barcelona, trencant així la barrera que provocava la Gran Via, i unir diversos barris de la zona metropolitana. És també un museu a l’aire lliure que ens permet conèixer i admirar l’estètica més moderna i avantguardista de l’arquitectura més puntera.

Ben a prop, fent frontera entre l’Hospitalet i Barcelona, es troba la Ciutat de la Justícia que també visitarem. Es tracta d’un projecte arquitectònic de gran envergadura i complexitat, creat amb l’objectiu d’acostar la justícia a la ciutadania.

Així doncs, aquesta passejada ens servirà per conèixer zones molt properes a Barcelona que, potser per algunes persones, són més desconegudes que d’altres. Descobrirem així obres arquitectòniques modernes, funcionalistes i internacionals, en aquest sector de la nova Gran Via.

Per tant si teniu ganes de veure i gaudir de noves zones, aprendre d’altres àmbits que són bàsics per entendre la modernitat que envolta Barcelona i descobrir quins projectes existeixen per al futur, us hi esperem!

NOTES: Cal dur un calçat esportiu per la passejada i aigua.

Passejada Plaça Europa - Fira Barcelona
Passejada Plaça Europa - Ciutat de la Justícia