Tornar Reservar
PDF
parc nou Barris seu districte

Passejada cultural des de Valldaura -21/06/23 -10h

La curiosa ruta històrica des de Valldaura fins a Sant Pau

Passejada cultural des de Valldaura -21/06/23 -10h

Passejada cultural des de Valldaura -21/06/23 -10h

La curiosa ruta històrica des de Valldaura fins a Sant Pau
Visites Art i Història
Passejada
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dimecres, 21 juny 2023

 • image description Durada

  Matinal

 • image description Hora de sortida

  10:00

 • image description Transport

  A peu | Metro

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Al Metro L3 (verda), estació Valldaura, a la sortida Pg. Valldaura prop carrer Canigó.

 • image description Què trobarem

  Anirem dels peus de Collserola fins a l’Hospital de Sant Pau, descobrint espais que havien estat lligats al centre hospitalari.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Visites Art i Història

Matinal

parc nou Barris seu districte
Programa Activitats Culturals | Visites Art i Història | Activitat Club Cultural.

Passejada cultural des de Valldaura -21/06/23 -10h

La curiosa ruta històrica des de Valldaura fins a Sant Pau

Anirem dels peus de Collserola fins a l’Hospital de Sant Pau, descobrint espais que havien estat lligats al centre hospitalari.

Lloc de trobada:

Al Metro L3 (verda), estació Valldaura, a la sortida Pg. Valldaura prop carrer Canigó.

 • Dia de sortida

  Dimecres, 21 juny 2023
 • Hora de sortida

  10:00
 • Transport

  A peu | Metro
 • Preu socis

  Gratuïta per socis
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Els professors del Centre destaquem… En aquestes passejades culturals per Barcelona, descobrim indrets pocs coneguts i també la història, les anècdotes i les curiositats dels carrers, places i barris de la ciutat. Ens agraden les històries orals, les vivències dels veïns i sovint descobrim com eren els espais en que caminem temps enrere a través de fotos antigues.

L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau és el més antic de Barcelona. A part de les instal.lacions originals de l’època medieval situades al carrer Hospital del Raval i del majestuós edifici modernista construït per Domènech i Montaner a començaments del segle XX, hi ha un seguit d’instal·lacions sanitàries paral·leles escampades per Barcelona. Aquest és el fil conductor d’aquesta curiosa passejada històrica que ens durà des de Valldaura, a les estribacions de Collserola, fins al mateix edifici de Domènech i Montaner. Una atractiva ruta cultural per la història, l’arquitectura i les curiositats de Barcelona.

 

NOTES: Cal dur un calçat esportiu i antilliscant per la passejada. Protecció solar i aigua. El recorregut és força planer, encara que hi ha alguna pujada o desnivell i té una longitud d’uns 5 km aprox.

Lloguer de radioguies.

 

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica.
 • Sortida gratuïta pels membres del Club Cultural Centre Europeu.

El preu NO inclou
 • Lloguer de radioguies: 2 € (Import que els guies recolliran al lloc.)
 • Auriculars: 1 € (Es recomana dur els propis per no haver de comprar-los.)
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.

 

Condicions de Cancel·lació i Canvis:

-Excursions (1 dia): A les persones que hagin pagat una sortida, excursió o activitat d’1 dia i la cancel·lin fins a 72 hores abans de la mateixa per circumstàncies de força major, se’ls guardarà l’import durant 1 any per a fer una altra sortida o excursió similar. El pagament NO es reemborsable. Les cancel·lacions produïdes dins de les 72 h anteriors o bé la no presentació a l’hora de sortida no donen dret a cap devolució o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu. Tots els canvis i cancel·lacions hauran de fer-se sempre per escrit en dia laborable a info@centroeuropeo.com

-Viatges (+2 dies): Podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de la reserva (que s’indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida, o en la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions

Excursions 1 dia: En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos. T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Viatges: Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+ 2 dies) i Assegurances de Cancel.lació, fes clic aquí 


Important: Cap de les assegurances de cancel·lació inclou el lliure desistiment (no venir a un viatge sense causa justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, psíquiques, mentals o depressives, amb o sense hospitalització.

Al Metro L3 (verda), estació Valldaura, a la sortida Pg. Valldaura prop carrer Canigó.