Tornar Reservar

Les Escultures de Montjuïc -2/7 -18h

El Palau Nacional i la zona de l'Exposició

Les Escultures de Montjuïc -2/7 -18h

Les Escultures de Montjuïc -2/7 -18h

El Palau Nacional i la zona de l'Exposició
Visites d'Art i Història
Art Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resum de l'Excursió

Visites d'Art i Història

Tarda

Visites d'Art i Història | Activitat Club Cultural.

Les Escultures de Montjuïc -2/7 -18h

El Palau Nacional i la zona de l'Exposició

Activitat NO programada.

Us recomanem llegir les mesures de seguretat que seguirem en aquestes primeres activitats que apareixen al final de l’explicació.


Us oferim una relaxant passejada per la muntanya de Montjuïc. És un pulmó verd per la ciutat de Barcelona i un magnífic gran parc amb molts secrets a descobrir.

Aquesta muntanya amb 184 metres d’alçada ha estat sempre molt vinculada a la ciutat, marcant la seva història. Ha estat un punt de defensa i atac, gràcies a la seva posició estratègica, però també lloc d’esbarjo i passeig pels barcelonins i barcelonines. També hi destaquen les restes de les seves nombroses pedreres que demostren que al llarg de la història s’ha utilitzat la seva pedra per construir la ciutat.

A partir de l’Exposició Internacional del 1929, a la muntanya se li van començar a urbanitzar parcs i jardins decorant-los amb boniques escultures i monuments. També la celebració de les Olimpíades del 1992 acabaren d’afegir altres nombroses escultures.

Per això avui farem un agradable passeig des de la Plaça Espanya per contemplar algunes d’aquestes escultures i monuments que la formen com les recents recuperades Columnes de Puig i Cadafalch.

NOTES:

PUNT DE TROBADA: davant de l’Hotel Plaza de Plaça Espanya. Metro L1 – L3 -L8 estació Espanya

 


*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem després del confinament establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.