L’Eixample – La ruta modernista de Domènech i Montaner – 25/1/20

Baixar
Resum de l'Excursió
Visites d'Art i Història / Matinal
Hora de sortida:
10:00
Data
Ds 25 Gen 2020
Durada
Matinal
Tipus d'excursió
Art
Transport
A peu
Preu
Gratuïta Socis
Excursió Programada
Sobre l'Excursió
L’Eixample – La ruta modernista de Domènech i Montaner – 25/1/20
Resum de l'excursió
 • Dates:

  Dissabte, 25 de Gener de 2020

 • Hora de sortida:

  10:00

 • Durada

  Matinal

 • Tipus d'excursió:

  Art

 • Transport:

  A peu

 • Preu:

  Gratuïta Socis

 • Excursió Programada

Dissabte 25 gener 2020  a les 10 hores

Punt de trobada: Davant del Palau Robert del Passeig de Gràcia 107, Metro L3 – L5 Diagonal


Farem un recorregut per alguns carrers de l’Eixample de Barcelona per conèixer l’obra d’un dels arquitectes més importants del modernisme català, en Lluís Domènech i Montaner. Ens fixarem amb les característiques dels seus edificis i els detalls decoratius. I també anirem coneixent alguns aspectes biogràfics  de l’arquitecte, el qual va destacar també en la vida política, la història i altres disciplines.

Dels edificis que veurem exteriorment, destaca la Casa Fuster als jardinets de Gràcia, o el Palau Ramon Montaner al carrer de Mallorca, …

Parlarem també d’altres projectes que va fer a altres localitats catalanes, destacant els edificis de Canet de Mar o a la ciutat de Reus.


Servei de radioguies

Per poder fer més còmode aquesta sortida i per seguir els nous ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup pel centre històric, utilitzarem receptors i auriculars de lloguer. Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona serà de 2 €. (pagament el mateix dia de la visita). El seu ús serà obligatori per poder efectuar la sortida.