Tornar Reservar
PDF

L’antic barri del Poblet i els seus passatges – 29/01/23 – 10h

El barri i el temple de la Sagrada Família des de l'exterior

L’antic barri del Poblet i els seus passatges – 29/01/23 – 10h

L’antic barri del Poblet i els seus passatges – 29/01/23 – 10h

El barri i el temple de la Sagrada Família des de l'exterior
Visites Art i Història
Barris BCN
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Visites Art i Història

Matinal

Programa Activitats Culturals | Visites Art i Història | Activitat Club Cultural.

L’antic barri del Poblet i els seus passatges – 29/01/23 – 10h

El barri i el temple de la Sagrada Família des de l'exterior

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Anem descobrint amb el Centre Europeu els diversos barris de Barcelona, la seva història, curiositats, i edificis més singulars.

Aquesta vegada descobrirem el barri del Poblet amb els seus amagats i poc coneguts passatges situats molt a la vora de la Sagrada Familia. I aprofitarem per veure exteriorment el Temple de la Sagrada Família i explicar les darreres novetats i què falta per acabar-la.

Descobrirem el barri proper a la Sagrada Família, conegut amb el nom del Poblet i que es caracteritza pel seu gran nombre de passatges i racons amagats. Els passatges, sovint llocs tranquils pels quals no hi acostumem a passar, ens poden explicar moltes coses, com ara l’origen d’un barri, la història d’una part de la ciutat, la tipologia de la gent per la qual varen ser creats, i sobretot molta història local, anècdotes i curiositats diverses que fan dels passatges un gran atractiu de la nostra ciutat, molt poc conegut.

L’antic barri del Poblet pot presumir de tenir-ne de ben variats que ens ajudaran a descobrir la història i part de la fisonomia d’aquest sector de Barcelona, en els que hi podrem observar alguns edificis curiosos o sorprenents. I també aprofitarem per veure EXTERIORMENT la basílica de la Sagrada Família d’Antoni Gaudí i comentar les darreres novetats i els elements que falten per concloure-la.


NOTES: Lloguer de radioguies: 2 € – Import que els guies recolliran al lloc.

Auriculars: 1 € – Es recomana dur els propis per no haver de comprar-los.

Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
  • Sortida gratuïta pels membres del Club Cultural Centre Europeu.

El preu NO inclou
  • Lloguer de radioguies: 2 € – Import que els guies recolliran al lloc.
  • Auriculars: 1 € – Es recomana dur els propis per no haver de comprar-los.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de la reserva (que s’indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida, o en la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions d’un dia.

En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos.

 

T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+2 dies), fes clic aquí 

A la sortida de l’estació del metro Verdaguer (L4 groga). A la sortida del Passeig de Sant Joan. Correspondència amb la línea L5 (blava).