La ruta Gaudí – 3/3

Baixar visita d'art a park Güell
Resum de l'Excursió
Visites d'Art i Història / Matinal
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns
Sobre l'Excursió
La ruta Gaudí – 3/3
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns

La Passejada de Gaudí – Del Park Güell a la Sagrada Família

Diumenge 3 de març – 10 h

Farem una agradable passejada entre el Park Güell i la Sagrada Família. La sortida porta el nom de la Ruta Gaudí perquè era la distància que feia cada dia a peu Antoni Gaudí entre casa seva i les obres del temple. Aprofitarem per creuar el Park Güell, vorejant la zona monumental, i veurem des de l’exterior la Casa Gaudí. Aquest edifici fet per Francesc Berenguer, va ser la residència d’Antoni Gaudí durant vint anys. Va ser concebuda com la casa mostra de la urbanització que Eusebi Güell volia construir en els solars de l’actual parc.

Del Park anirem baixant pels carrers de la zona de la Salut per acostar-nos a la Sagrada Família, lloc final de la nostra passejada.  Precisament a la Sagrada Família és el lloc on descansen les restes del genial arquitecte. Va ser l’obra de la seva vida, dedicant-hi en exclusiva els seus darrers anys de vida.

 

NOTES: Punt de trobada: A la sortida del Metro L3 – Vallcarca, sortida Av. Vallcarca/Parc Güell. (antiga  Av.Hospital Militar, zona inferior del Viaducte de Vallcarca)

Cal dur un calçat esportiu per fer aquesta activitat.

visita d'art a Parc Güell
visita d'art a Sagrada Família