Tornar Reservar

La ruta de l’aigua al Barri d’Horta -30/09/21-10h

Ruta de les Torres d'Aigua de la Mina de Can Travi

La ruta de l’aigua al Barri d’Horta -30/09/21-10h

La ruta de l’aigua al Barri d’Horta -30/09/21-10h

Ruta de les Torres d'Aigua de la Mina de Can Travi
Visites d'Art i Història
Passejada
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dijous, 30 setembre 2021

 • image description Durada

  Matinal

 • image description Hora de sortida

  10:00

 • image description Transport

  Metro | A peu

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Al vestíbul subterrani que hi ha a la sortida de l’estació Mundet del metro L3.

 • image description Què trobarem

  Amb aquesta passejada urbana descobrirem quin recorregut feia l'aigua que alimentava Horta, a través de les diverses torres d'aigua.

Resum de l'Excursió

Visites d'Art i Història

Matinal

Visites d'Art i Història | Activitat Club Cultural.

La ruta de l’aigua al Barri d’Horta -30/09/21-10h

Ruta de les Torres d'Aigua de la Mina de Can Travi

Amb aquesta passejada urbana descobrirem quin recorregut feia l'aigua que alimentava Horta, a través de les diverses torres d'aigua.

Lloc de trobada:

Al vestíbul subterrani que hi ha a la sortida de l’estació Mundet del metro L3.

 • Dia de sortida

  Dijous, 30 setembre 2021
 • Hora de sortida

  10:00
 • Transport

  Metro | A peu
 • Preu

  Gratis per a socis
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: Farem una passejada pel barri d’Horta, que hem titulat “La ruta de l’Aigua“, ja que resseguirem per la superfície el recorregut de la Mina de Can Travi, que abastia l’antic poble d’Horta. La mina està formada de tres túnels excavats a terra que tenen el seu inici prop l’actual Pavelló de la República i de l’antiga masia de can Travi. Aquestes mines convergeixen sota els jardins de Rosa Luxemburg i d’allà van baixant cap a la part històrica d’Horta. L’aigua es distribuïa als diversos propietaris a través de les torres d’aigua que anirem descobrint en aquest recorregut. A mesura que anem passejant pels carrers del barri anirem descobrint la seva història i en concret la d’aquesta canalització del segle XIX i que encara avui existeix i de la que diuen que fins i tot en períodes de sequera l’aigua mai ha parat de córrer.

Detalls del preu
El preu inclou

La visita guia amb els guies i professors del Centre Europeu


El preu NO inclou

Servei de radioguies i auriculars

Per fer més còmode la sortida i seguint els ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup, utilitzarem receptors de lloguer. L’ús de radioguies incrementa la seguretat durant les sortides ja que permet mantenir les distàncies, alhora que millora l’escolta de les explicacions dels Professors i Guies.

Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona és de 2 € (pagament el dia de la visita amb import exacte). D’altra banda, a partir d’ara i per tal de reduir l’ús d’auriculars d’un sol ús, aquests es cobraran a un cost suplementari de 1 €. T’animem a que portis els teus propis auriculars i així contribuïm a la disminució de residus i plàstics d’un sol ús.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

 

 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 • A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.
 • En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

 

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

En aquest enllaç troba les condicions de cancel·lació per Excursions i Viatges Culturals pagats: Normatives Cancel·lació.

Cal dur un calçat esportiu, aigua i protecció solar.

COVID-19 – ATENCIÓ: A causa del Covid-19, establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, fins a nou avís. Les sortides seran en grups reduïts i els guies utilitzaran mascareta, altaveus o radioguies i mesures de distanciament adequades. També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

 • Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
 • Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
 • Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic.

A les 10h al vestíbul subterrani que hi ha a la sortida de l’estació Mundet del metro L3.