La Nova Escullera, el Trencaones del Port -13/6 -17h

Baixar visita cultural a Trencaones
Resum de l'Excursió
Visites d'Art i Història / Tarda
Hora de sortida:
17:00
Data
Ds 13 juny 2020
Durada
Tarda
Tipus d'excursió
Passejada | Història
Transport
A peu
Preu
Gratuïta Socis
Excursió Programada
Sobre l'Excursió
La Nova Escullera, el Trencaones del Port -13/6 -17h
Resum de l'excursió
 • Dates:

  Dissabte, 13 de juny de 2020

 • Hora de sortida:

  17:00

 • Durada

  Tarda

 • Tipus d'excursió:

  Passejada | Història

 • Transport:

  A peu

 • Preu:

  Gratuïta Socis

 • Excursió Programada

Us recomanem llegir les mesures de seguretat que seguirem en aquestes primeres activitats que apareixen al final de l’explicació.


Avui coneixerem el nou passeig de l’Escullera o més popularment dit del Trencaones. Ha estat recentment recuperat com un espai de lleure i passeig obert a tothom per gaudir d’unes bones perspectives del mar.

Iniciarem el nostre recorregut al metro de la Barceloneta i anirem caminant a través del Port Vell de Barcelona. A través d’aquest agradable passeig parlarem d’alguns aspectes de la seva història, anècdotes i curiositats i veurem edificis com el Palau de Mar, actual Museu d’Història o l’ Hotel W en forma de vela de Bofill.

Aquest nou passeig del trencaones té una llargada de 400 metres que desemboca en un gran mirador al mar Mediterrani. Aprofitant la construcció de la infraestructura, també s’ha ampliat la plaça de la Rosa dels Vents que compta amb un rellotge de sol obra de Rafael Soler Gayà.

El nou passeig s’emmarca en el projecte de la Nova Bocana Nord.

A través d’aquest passeig recordarem com aquest espai havia estat sempre un dels llocs predilectes d’oci popular de la ciutat.

NOTES:

PUNT DE TROBADA: A la sortida del Metro L4 (groga) – Estació Barceloneta


*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem després del confinament establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

visita cultural a Trencaones
Port Vell Barcelona