Tornar Reservar

Gràcia modernista -29/10

SORTIDA AJORNADA a causa de l'impossibilitat de fer les visites previstes.

Gràcia modernista -29/10

SORTIDA AJORNADA a causa de l'impossibilitat de fer les visites previstes.
Visites d'Art i Història
Art Passejada
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Trip Summary

Visites d'Art i Història

Matinal

Visites d'Art i Història | Activitat Club Cultural.

Gràcia modernista -29/10

SORTIDA AJORNADA a causa de l'impossibilitat de fer les visites previstes.

Activitat NO programada.

SORTIDA AJORNADA a causa de l’impossibilitat de fer les visites previstes.

 

 

PUNT DE TROBADA: 10,00 h – A la plaça Lesseps, a la sortida del metro que hi ha al centre de la plaça. Metro L3 (verda) Lesseps.


Descripció: La Vila de Gràcia és un barri amb molta personalitat. Manté la seva identitat de poble, ja que va ser municipi independent fins al 1897. Avui hi farem un recorregut per descobrir exteriorment les cases i edificis d’estil modernista. Començarem a la plaça Lesseps veient la casa Ramos, coneguda per haver sortit en algunes pel·lícules. I seguirem caminant pel carrer Gran de Gràcia i altres carrers i places tot observant els edificis que van ser en fets en aquest estil artístic basat amb les formes de la naturalesa. Descobrirem la figura de Francesc Berenguer, que va fer diverses cases al barri.

NOTES: Passejada cultural. Durada unes 2 h.


Servei de radioguies:

Per fer més còmode la sortida i seguint els nous ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup pel centre històric, utilitzarem receptors i auriculars de lloguer. Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona serà de 2 € (pagament el mateix dia de la visita i amb import exacte). El seu ús serà obligatori per poder efectuar la sortida.

 


 *COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem després del confinament establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.