Expo de Jaume Plensa al MACBA – 27/1

Baixar Vista d'art a l'expo de Jaume Plensa al MACBA
Resum de l'Excursió
Sobre l'Excursió
Expo de Jaume Plensa al MACBA – 27/1
Excursió no programada

Exposició de Jaume Plensa al MACBA

Diumenge 27 de gener a les 10,30 h.

Després de més de 20 anys, Barcelona torna a tenir una exposició dedicada a Jaume Plensa, un dels artistes catalans amb més projecció internacional. Visitarem aquesta exposició temporal del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), el museu dissenyat pel Richard Meier al barri del Raval. Podrem veure obres de la dècada de 1980 fins a les més actuals, amb obres que representen la figura humana i altres més abstractes.

Coneixerem els materials, les sensacions i idees que transmeten les seves obres, on es troben referències a la poesia, la música, la religió, el pensament… i a on són habituals les confrontacions entre termes com els de: lleuger/compacte, llum/foscor, silenci/so, esperit/matèria i vida/mort.

Jaume Plensa, nascut a Barcelona el 1955, ha estat reconegut amb molts premis com el Premi Nacional d’Arts Plàstiques de la Generalitat o el Premio Velázquez de Artes Plásticas del Ministeri d’Educació i Cultura i la seva obra es pot trobar a moltes ciutats del món com Chicago, Londres, Mont-real, Niça, Tòquio, Toronto o Vancouver.

NOTES:  Punt de trobada: a la plaça Universitat – a la sortida del Metro que hi ha al centre de la plaça. Metro L.1, L.2 Universitat.  – Cal pagar l’entrada a l’exposició: 11 € (pagament insitu – Es podran aplicar alguns descomptes en l’entrada, porteu les acreditacions necessàries).

Vista d'art a l'expo de Jaume Plensa al MACBA - gong
Vista d'art a l'expo de Jaume Plensa al MACBA - macba