Tornar Reservar
La ruta dels templers

29/07/21 -18h- Dijous Històrics – La Ruta dels Templers

Els cavallers medievals a Barcelona

29/07/21 -18h- Dijous Històrics – La Ruta dels Templers

29/07/21 -18h- Dijous Històrics – La Ruta dels Templers

Els cavallers medievals a Barcelona
Visites d'Art i Història
Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resum de l'Excursió

Visites d'Art i Història

Tarda

La ruta dels templers
Visites d'Art i Història | Activitat Club Cultural.

29/07/21 -18h- Dijous Històrics – La Ruta dels Templers

Els cavallers medievals a Barcelona

Activitat NO programada.
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

ESPECIAL ESTIU : LA RUTA DELS TEMPLERS A BARCELONA

Punt de trobada: sortida del metro de Plaça Catalunya – Pelai (L1, L3, FGC), davant del bar Zurich.


Descripció de la sortida:

Farem una ruta cultural pel centre de Barcelona per parlar dels templers i altres cavallers i ordes medievals i la seva relació amb la ciutat. Els ordes militars van ser creats el s. XI per defensar els pelegrins que anaven a Terra Santa. Els seus membres eren a la vegada monjos i soldats, i vivien amb el vot de pobresa, obediència i castedat. Descobrirem la curiosa història d’aquests ordes militars i intentarem defugir d’aquells falsos mites i llegendes que sempre han envoltat als templers i altres ordes.

Presentació de l’activitat:

Es una activitat del Centre Europeu plantejada en el format de Cicle Cultural per aprofundir en el passat de Barcelona tot passejant pels seus carrers. Més enllà dels grans vestigis i obres artístiques, l’objectiu d’aquestes sortides és conèixer els episodis més importants d’una ciutat amb més de 2000 anys d’història. Així, rescatarem de l’oblit aquells fets i personatges que ens precediren situant-los en els seus escenaris, llocs que sota la fressa quotidiana en conserven la memòria.

De tot plegat en parlarem al llarg d’aquestes sortides tot caminant pels carrerons i placetes de la Barcelona antiga i aturant-nos davant d’alguns dels indrets i edificis més rellevants per entendre la Barcelona moderna i els fets que s’hi succeïren.

Una bona manera de conèixer la nostra història allà mateix on la van viure els seus protagonistes. Us convidem a acompanyar-nos en aquest viatge pel temps i gaudir de la fabulosa història de Barcelona !!


AVIS IMPORTANT: Servei de radioguies i auriculars

Per fer més còmode la sortida i seguint els ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup, utilitzarem receptors de lloguer. L’ús de radioguies incrementa la seguretat durant les sortides ja que permet mantenir les distàncies, alhora que millora l’escolta de les explicacions dels Professors i Guies.

Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona és de 2 € (pagament el dia de la visita amb import exacte). D’altra banda, a partir d’ara i per tal de reduir l’ús d’auriculars d’un sol ús, aquests es cobraran a un cost suplementari de 1 €. T’animem a que portis els teus propis auriculars i així contribuïm a la disminució de residus i plàstics d’un sol ús.

Moltes gràcies per la teva comprensió i suport!


Detalls del preu
El preu inclou
  • La visita guiada amb els Professors del Centre

El preu NO inclou
  • Les radioguies, a un preu de 2€ que s’hauràn de pagar al Guia.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 3–4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 3–4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Cal dur un calçat còmode per caminar per carrers de Barcelona durant 1h30. No recomanada a persones amb mobilitat reduïda, ja que es pugen moltes escales.

Sortida del metro de Plaça Catalunya – Pelai (L1, L3, FGC), davant del bar Zurich.