Tornar Reservar

El Parc del Doctor Pla i Armengol -25/04-10h

Passejada d'art, història i jardins al Guinardó

El Parc del Doctor Pla i Armengol -25/04-10h

El Parc del Doctor Pla i Armengol -25/04-10h

Passejada d'art, història i jardins al Guinardó
Visites d'Art i Història
Història Barris BCN
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resum de l'Excursió

Programa Activitats Culturals | Visites d'Art i Història

Matinal

Programa Activitats Culturals | Visites d'Art i Història | Activitat Club Cultural.

El Parc del Doctor Pla i Armengol -25/04-10h

Passejada d'art, història i jardins al Guinardó

Activitat NO programada.

Punt de trobada: sortida de metro de Guinardó-Hospital de St. Pau de la L4 (groga) (Ronda Guinardó-c/Sant Quintí)


Descripció: Els jardins del Dr. Pla i Armengol constitueixen un nou pulmó verd als peus del Parc del Guinardó i el turó de la Rovira de Barcelona. A més del museu del mobiliari de la fundació privada Ramon Pla i Armengol, consta d’un seguit d’atractius que fan ben recomanable passejar-hi, com farem nosaltres, apreciant les escultures, fonts i safareigs que embelleixen el conjunt envoltats d’arbres, horts i ocells. Tot plegat neix d’una gran finca que el Dr. Pla i Armengol va adquirir el 1927 per ubicar-hi l’Institut Ravetllat-Pla, que confeccionava productes per combatre la tuberculosi amb la sang dels cavalls que hi pasturaven. L’hereva del doctor, Núria Pla i Montseny, va llegar el recinte a l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Pla i Armengol, que acordaren obrir-lo al públic el 2019.


AVIS IMPORTANT: Servei de radioguies i auriculars

Per fer més còmode la sortida i seguint els ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup, utilitzarem receptors de lloguer. L’ús de radioguies incrementa la seguretat durant les sortides ja que permet mantenir les distàncies, alhora que millora l’escolta de les explicacions dels Professors i Guies.

Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona és de 2 € (pagament el dia de la visita amb import exacte). D’altra banda, a partir d’ara i per tal de reduir l’ús d’auriculars d’un sol ús, aquests es cobraran a un cost suplementari de 1 €. T’animem a que portis els teus propis auriculars i així contribuïm a la disminució de residus i plàstics d’un sol ús.


 

*COVID-19 – ATENCIÓ: A causa del Covid-19, establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, fins a nou avís. Les sortides seran en grups reduïts i els guies utilitzaran mascareta, altaveus o radioguies i mesures de distanciament adequades. També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

  • Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
  • Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
  • Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic.