El Trencaones i el Port Vell – 24/3

Baixar visita cultural a Trencaones
Resum de l'Excursió
Visites d'Art i Història / Matinal
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns
Sobre l'Excursió
El Trencaones i el Port Vell – 24/3
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns

El Trencaones i el Port Vell

Diumenge 24 de març a les 10 h.

Avui coneixerem el nou passeig del trencaones, recentment inaugurat, que ofereix un nou espai obert a tothom per gaudir d’unes bones perspectives del mar.

Iniciarem el nostre recorregut al monument de Colom i anirem caminant a través del Port Vell de Barcelona. A través d’aquest agradable passeig per la zona del Port Vell i el Moll de la Fusta parlarem d’alguns aspectes de la seva història, anècdotes i curiositats i veurem edificis com el Palau de Mar, actual Museu d’Història o l’ Hotel W en forma de vela de Bofill.

El Port Vell de Barcelona és la part més antiga del port de Barcelona amb més de quatre segles d’existència. Precisament el separa del mar l’escullera que veurem, que sempre havia estat un dels llocs predilectes d’oci popular de la ciutat.

Aquest nou passeig del trencaones té una llargada de 400 metres que desemboca en un gran mirador al mar Mediterrani.

El nou passeig s’emmarca en el projecte de la Nova Bocana Nord. Una proposta que preveu nous passeigs, infraestructures i el possible Museu de l’Hermitage.

NOTES: Punt de trobada: A la sortida del Metro L3 – Drassanes, a la sortida que hi ha al mig de les Rambles. Cal dur protecció solar, calçat esportiu i aigua.

visita cultural a Trencaones
portal pau - port vell