El Passeig Marítim de Sitges -16/7 -18h

Baixar
Resum de l'Excursió
Visites d'Art i Història / Tarda
Hora de sortida:
18:00
Data
Dj 16 jul. 2020
Durada
Tarda
Tipus d'excursió
Art | Passejada
Transport
Tren RENFE
Preu
Gratuïta Socis
Excursió Programada
Sobre l'Excursió
El Passeig Marítim de Sitges -16/7 -18h
Resum de l'excursió
 • Dates:

  Dijous, 16 de juliol de 2020

 • Hora de sortida:

  18:00

 • Durada

  Tarda

 • Tipus d'excursió:

  Art | Passejada

 • Transport:

  Tren RENFE

 • Preu:

  Gratuïta Socis

 • Excursió Programada

PUNT DE TROBADA: 18,00 h – A la plaça que hi ha davant de la sortida de l’Estació RENFE de Sitges. Podeu utilitzar la línia R2 sud, que s’agafa a l’estació del Passeig de Gràcia o de Sants.

Una agradable sortida de tarda per fer una visita guiada per la vila de Sitges, anomenada la Blanca Subur.

Iniciarem el recorregut en el Racó de la Fragata, sota el turó on es troba l’església. Començarem a caminar a través del Passeig de la Ribera primer i tot seguit el Passeig Marítim direcció Terramar. Al llarg del recorregut descobrirem diverses escultures, com la Sirena de Pere Jou, els retrats dels pintors Ramón Casas i Santiago Rusiñol, el monument al Greco, l’escultura a Bacardí, …

També anirem descobrint algunes façanes d’algunes cases modernistes i altres mansions d’èpoques posteriors amb jardins que donen al mar. Acabarem la sortida a l’hora del capvespre, i qui vulgui podrà quedar-se a sopar a la població o tornar amb tren a Barcelona.


NOTES: Passejada cultural. Durada unes 2 h. Cal dur un calçat esportiu, aigua, gorra i protecció solar.


 

*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem després del confinament establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

Camí de Ronda Vilanova Sitges