Tornar Reservar
PDF
Exposició Tutankamon a Barcelona

El Museu Egipci – Celebrem el centenari de la Tomba de Tutankhamon -27/01/23 -16h45

Descobrir Barcelona: Conferència i visita a l’Exposició Tutankhamon. Història d'un descobriment centenari.

El Museu Egipci – Celebrem el centenari de la Tomba de Tutankhamon -27/01/23 -16h45

El Museu Egipci – Celebrem el centenari de la Tomba de Tutankhamon -27/01/23 -16h45

Descobrir Barcelona: Conferència i visita a l’Exposició Tutankhamon. Història d'un descobriment centenari.
Visites Art i HistòriaCicle Descobrir Barcelona
Història Arqueo Art
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona

Tarda

Exposició Tutankamon a Barcelona
Programa Activitats Culturals | Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

El Museu Egipci – Celebrem el centenari de la Tomba de Tutankhamon -27/01/23 -16h45

Descobrir Barcelona: Conferència i visita a l’Exposició Tutankhamon. Història d'un descobriment centenari.

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Enamora’t de l’art amb el Centre Europeu de Barcelona ! … L’objectiu d’aquest Cicle Cultural “Descobrir Barcelona” és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat. Acompanyats sempre amb Professors especialitzats i Guies experts, que donen amplies explicacions dels llocs que visitem. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.

 

Exposició Tutankamon a Barcelona

El dia dels dies. El més meravellós que he viscut i que segurament viuré mai“. Així va descriure Howard Carter la seva descoberta del 26 de novembre de 1922, quan va contemplar la tomba intacta del Faraó TutankhamonAquest any passat s’ha complert el centenari d’aquest moment històric, i és per això que us proposem una activitat molt especial. Combinarem una conferència sobre aquesta gran troballa amb la visita a l’Exposició temporal Tutankhamon. Història d’un Descobriment del Museu Egipci de Barcelona. Amb dues activitats seran realitzades per una egiptòloga experta que ens aproximara al llunyà i captivador Egipte.

Detalls del preu
El preu inclou
  • Explicacions i acompanyament d’una egiptòloga experta en el tema.
  • Entrada al Museu.
  • Radioguies si son necessàries.

El preu NO inclou
  • Compra dels auriculars (1€), per això recomanem dur-los de casa.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de la reserva (que s’indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida, o en la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions d’un dia.

En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos.

 

T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+2 dies), fes clic aquí 

Servei de radioguies

Per fer més còmode la sortida i seguint els nous ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup pel centre històric, utilitzarem receptors i auriculars de lloguer. Aquests aparells els portaran els Professors i Guies el mateix dia de la visita. El seu ús serà obligatori per poder efectuar la sortida.

A les 16:45h. Davant de la façana principal de la Pedrera, al Passeig de Gràcia número 92. El metro més proper és L3-L5, Diagonal i línies FGC, Provença.

Exposició Tutankamon a Barcelona
10 febrer 2023
El Museu Egipci – Celebrem el centenari de la Tomba de Tutankhamon – 10/02/23 -16h45
Saber-ne més