Tornar Reservar
PDF
Descobrim el Barri de Sant Just

El Barri dels Sants Just i Pastor -20/02/22 -10h

Passejada pel cor del Barri Gòtic de Barcelona

El Barri dels Sants Just i Pastor -20/02/22 -10h

El Barri dels Sants Just i Pastor -20/02/22 -10h

Passejada pel cor del Barri Gòtic de Barcelona
Visites Art i Història
Història Barris BCN
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Visites Art i Història

Matinal

Descobrim el Barri de Sant Just
Visites Art i Història | Activitat Club Cultural.

El Barri dels Sants Just i Pastor -20/02/22 -10h

Passejada pel cor del Barri Gòtic de Barcelona

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: En aquesta sortida descobrirem el Barri de Sant Just, al cor del Barri Gòtic. Una zona que pot presumir d’explicar l’origen de la Barcelona romana i medieval. Des de les muralles del Carrer Regomir o el Portal de Mar, fins a la bonica església dels Sants Just i Pastor, passant per diversos palaus i cases gòtiques.


Tot això ens espera en aquest barri ple de vida que reuneix veïns i turistes en l’admiració que provoca. Acompanyeu-nos en aquest recorregut per carrerons plens d’encant per descobrir exteriorment tot el seu patrimoni.


 

Barri Sant Just
Barri Sant Just
Descobrim el Barri de Sant Just
Detalls del preu
El preu inclou

Explicacions dels guies i professors del Centre Europeu.

Disseny de la ruta.


El preu NO inclou

Lloguer de radioguies: 2€ que s’han de donar als guies.
Auriculars: 1€ que s’ha de donar als guies, es recomana dur-los de casa per no haver de comprar-los.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

A les 10h al centre de la Plaça de l’Àngel, al costat de la sortida del metro de la L4, parada Jaume I.