Tornar Reservar
PDF

El barri de la Vila Olímpica, 30 anys dels Jocs! – 29/09/22 – 10h

Els edificis, les escultures, l’urbanisme, i altres anècdotes curioses de l'any 1992

El barri de la Vila Olímpica, 30 anys dels Jocs! – 29/09/22 – 10h

El barri de la Vila Olímpica, 30 anys dels Jocs! – 29/09/22 – 10h

Els edificis, les escultures, l’urbanisme, i altres anècdotes curioses de l'any 1992
Visites Art i Història
Barris BCN
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Visites Art i Història

Matinal

Visites Art i Història | Activitat Club Cultural.

El barri de la Vila Olímpica, 30 anys dels Jocs! – 29/09/22 – 10h

Els edificis, les escultures, l’urbanisme, i altres anècdotes curioses de l'any 1992

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Recordarem els Jocs Olímpics de Barcelona 1992.

Fa uns quants anys, l’actual barri de la Vila Olímpica estava ple d’indústries, barraques i vies de tren. Amb la celebració dels Jocs Olímpics va canviar l’aspecte per complet, passant a ser un barri residencial amb habitatges, oficines i algun centre comercial i d’oci, sense deixar gaires evidències del seu passat industrial i humil, a part d’alguna xemeneia i algun espai concret. Avui en dia podem veure el resultat del què va ser la Vila Olímpica, és a dir els blocs pels atletes i esportistes dels Jocs del 92, reconvertits en habitatges i oficines.


Així doncs podrem observar un conjunt arquitectònic rellevant, amb edificis molt originals d’arquitectes de renom internacional, envoltat de bonics espais verds, amb obres d’art públic destacades i llocs simbòlics que el fan un indret molt interessant a descobrir, juntament amb el seu important passat industrial i olímpic! A més, serà una bona manera de commemorar els jocs ara que fa 30 anys d’aquest gran esdeveniment a Barcelona, … la Barcelona del 92!


  • Notes:
  • Lloguer de radioguies: 2 € – Import que els guies recolliran al lloc.
  • Auriculars: 1 € – Es recomana dur els propis per no haver de comprar-los.
Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
  • Sortida gratuïta pels membres del Club Cultural Centre Europeu.

El preu NO inclou
  • Lloguer de radioguies: 2 € – Import que els guies recolliran al lloc.
  • Auriculars: 1 € – Es recomana dur els propis per no haver de comprar-los.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Punt de trobada: A la sortida del metro de Ciutadella/Vila Olímpica de la L4 (groga). A la sortida Av. Icària – Platges.