Tornar Reservar
Barcelona medieval comtes reis

Dimarts Històrics: la Barcelona gòtica (ss.XIII-XV) -01/02/22 -17h

Un recorregut per la ciutat en l'esplendorós temps dels reis catalano-aragonesos

Dimarts Històrics: la Barcelona gòtica (ss.XIII-XV) -01/02/22 -17h

Dimarts Històrics: la Barcelona gòtica (ss.XIII-XV) -01/02/22 -17h

Un recorregut per la ciutat en l'esplendorós temps dels reis catalano-aragonesos
Visites d'Art i Història
Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dimarts, 01 febrer 2022

 • image description Durada

  Tarda

 • image description Hora de sortida

  17:00

 • image description Transport

  A peu

 • image description Idioma

  Català

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Sortida Metro Barceloneta L4

 • image description Què trobarem

  Un atractiu recorregut històric i cultural per la ciutat de Barcelona en l'esplendorós temps dels reis catalano-aragonesos.

Trip Summary

Visites d'Art i Història

Tarda

Barcelona medieval comtes reis
Visites d'Art i Història | Activitat Club Cultural.

Dimarts Històrics: la Barcelona gòtica (ss.XIII-XV) -01/02/22 -17h

Un recorregut per la ciutat en l'esplendorós temps dels reis catalano-aragonesos

Un atractiu recorregut històric i cultural per la ciutat de Barcelona en l'esplendorós temps dels reis catalano-aragonesos.

Lloc de trobada:

Sortida Metro Barceloneta L4

 • Dia de sortida

  Dimarts, 01 febrer 2022
 • Hora de sortida

  17:00
 • Transport

  A peu
 • Preu

  Gratis per a socis
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció:  Programa: “Dimarts Històrics”


Els “Dimarts Històrics” són una activitat del Centre Europeu plantejada en el format de Cicle Cultural per aprofundir en el passat de Barcelona tot passejant pels seus carrers. Més enllà dels grans vestigis i obres artístiques, l’objectiu d’aquestes sortides és conèixer els episodis més importants d’una ciutat amb més de 2000 anys d’història. Així, mirarem de rescatar de l’oblit aquells fets i personatges que ens precediren situant-los en els seus escenaris, llocs que sota la fressa quotidiana en conserven la memòria. Us convidem a acompanyar-nos en aquest viatge pel temps i gaudir de la fabulosa història de Barcelona!


Cicle Dimarts Històrics – Part 3: La Barcelona gòtica: l’esplendor dels reis

Arran del matrimoni entre el comte Ramon Berenguer IV de Barcelona i Peronella d’Aragó neix la confederació catalano-aragonesa, que es personifica en l’hereu, Alfons el Cast, el primer comte-rei. Barchinona, gràcies a l’impuls dels seus mercaders, esdevé la ciutat més important del Principat de Catalunya i dirigeix l’expansió marítima que situa la corona catalano-aragonesa com a una de les principals potències mediterrànies al s.XIV. En aquest context es construeixen les segones muralles, s’embelleix el conjunt del Palau Reial Major, s’erigeixen esglésies gòtiques com Santa Maria del Mar i neixen institucions com el Consell de Cent o la Diputació del General, que tindran llur seu al cor de la ciutat.


Punt de trobada: sortida Metro Barceloneta (L4)

Finalització de la sortida: prop de Metro Liceu (L3)


Servei de radioguies

Per fer més còmode la sortida i seguint els nous ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup pel centre històric, utilitzarem receptors i auriculars de lloguer. Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona serà de 2 € (pagament el mateix dia de la visita). El seu ús serà obligatori per poder efectuar la sortida.

Barcelona medieval comtes reis
Barcelona medieval comtes reis
Barcelona medieval comtes reis
Barcelona medieval comtes reis
Barcelona medieval comtes reis
Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, explicacions i guiatge pels Professors del Centre Europeu

El preu NO inclou
 • Servei de radioguies: 2€ (es recollirà al lloc)
 • Auriculars: 1€ (si no els dueu vosaltres)
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

 

 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 • A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.
 • En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

 

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

En aquest enllaç troba les condicions de cancel·lació per Excursions i Viatges Culturals pagats: Normatives Cancel·lació.

COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat:

– Ús de mascareta a l’interior de l’autocar, col.locada correctament. L’ús de la mascareta s’aconsella també durant l’activitat quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.
– Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

Punt de trobada/inici: sortida del Metro Barceloneta (L4)