Dimarts històrics: Rutes Culturals per Barcelona – 15/12

Baixar La Barcelona del s.XVII i la Guerra dels Segadors - PENDENT
Resum de l'Excursió
Visites d'Art i Història / Matinal
Hora de sortida:
10:00
Data
Dt 15 des. 2020
Durada
Matinal
Tipus d'excursió
Història
Transport
A peu
Preu
Gratuïta Socis
Excursió Programada
Sobre l'Excursió
Dimarts històrics: Rutes Culturals per Barcelona – 15/12
Resum de l'excursió
 • Dates:

  Dimarts, 15 de desembre de 2020

 • Hora de sortida:

  10:00

 • Durada

  Matinal

 • Tipus d'excursió:

  Història

 • Transport:

  A peu

 • Preu:

  Gratuïta Socis

 • Excursió Programada

Lloc de trobada: 10 h Plaça de l’Àngel (sortida metro Jaume I – L4), davant l’Hotel Suizo


Programa: “Dimarts Històrics”

Els “Dimarts Històrics” són una nova activitat del Centre Europeu plantejada en el format de Cicle Cultural per aprofundir en el passat de Barcelona tot passejant pels seus carrers. Més enllà dels grans vestigis i obres artístiques, l’objectiu d’aquestes sortides és conèixer els episodis més importants d’una ciutat amb més de 2000 anys d’història. Així, rescatarem de l’oblit aquells fets i personatges que ens precediren situant-los en els seus escenaris, llocs que sota la fressa quotidiana en conserven la memòria.

De tot plegat en parlarem al llarg d’aquestes sortides dels “Dimarts històrics” tot caminant pels carrerons i placetes de la Barcelona antiga i aturant-nos davant d’alguns dels indrets i edificis més rellevants per entendre la Barcelona moderna i els fets que s’hi succeïren.

Una bona manera de conèixer la nostra història allà mateix on la van viure els seus protagonistes. Us convidem a acompanyar-nos en aquest viatge pel temps i gaudir de la fabulosa història de Barcelona !!


Servei de radioguies:

Per fer més còmode la sortida i seguint els nous ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup pel centre històric, utilitzarem receptors i auriculars de lloguer. Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona serà de 2 € (pagament el mateix dia de la visita i amb import exacte). El seu ús serà obligatori per poder efectuar la sortida.


 

*COVID-19 – ATENCIÓ: A causa del Covid-19, establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, fins a nou avís. Les sortides seran en grups reduïts i els guies utilitzaran mascareta, altaveus o radioguies i mesures de distanciament adequades. També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

 • Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
 • Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
 • Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic.
La Barcelona del s.XVII i la Guerra dels Segadors - PENDENT
La Barcelona del s.XVII i la Guerra dels Segadors - PENDENT
La Barcelona del s.XVII i la Guerra dels Segadors - PENDENT