Tornar Reservar

Del Desert de Sarrià al nucli de l’antic poble -13/03-10h

Els carrers i racons del Vell Sarrià

Del Desert de Sarrià al nucli de l’antic poble -13/03-10h

Del Desert de Sarrià al nucli de l’antic poble -13/03-10h

Els carrers i racons del Vell Sarrià
Visites d'Art i Història
Art Barris BCN
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resum de l'Excursió

Programa Activitats Culturals | Visites d'Art i Història

Matinal

Programa Activitats Culturals | Visites d'Art i Història | Activitat Club Cultural.

Del Desert de Sarrià al nucli de l’antic poble -13/03-10h

Els carrers i racons del Vell Sarrià

Activitat NO programada.

Punt de trobada: A la sortida de l’estació dels FGC de Peu del Funicular.

Nota: Podeu accedir a Peu del Funicular amb els trens S1-S2 des de Plaça Catalunya, Provença, Gràcia, etc … Recordeu que el primer vagó del tren no obre les portes en aquesta estació.


Descripció:

Sarrià va ser l’últim municipi que es va annexionar a la ciutat de Barcelona. Hi destaca el contrast d’un barri de gent benestant amb antigues torres i nous pisos d’alt standing amb el centre històric on s’hi conserven cases i carrers amb encant de poble.

A la visita d’avui començarem per la zona anomenada el Desert de Sarrià, que segons la tradició es diu que hi va viure Santa Eulàlia. És un sector tranquil, amb residències burgeses i espais verds. I tot seguit anirem baixant cap al nucli antic de Sarrià fins a arribar al Mercat, l’Església de Sant Vicenç o la Casa de la Vila, principals atractius del Vell Sarrià.


AVIS IMPORTANT: Servei de radioguies i auriculars

Per fer més còmode la sortida i seguint els ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup, utilitzarem receptors de lloguer. L’ús de radioguies incrementa la seguretat durant les sortides ja que permet mantenir les distàncies, alhora que millora l’escolta de les explicacions dels Professors i Guies.

Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona és de 2 € (pagament el dia de la visita amb import exacte). D’altra banda, a partir d’ara i per tal de reduir l’ús d’auriculars d’un sol ús, aquests es cobraran a un cost suplementari de 1 €. T’animem a que portis els teus propis auriculars i així contribuïm a la disminució de residus i plàstics d’un sol ús.

Moltes gràcies per la teva comprensió i suport!


*COVID-19 – ATENCIÓ: A causa del Covid-19, establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, fins a nou avís. Les sortides seran en grups reduïts i els guies utilitzaran mascareta, altaveus o radioguies i mesures de distanciament adequades. També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

. Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
. Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
. Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic.