Concert Shéhérazade al Palau de la Música

Baixar concert al Palau de la Música
Resum de l'Excursió
Visites d'Art i Història / Vespre
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns
Sobre l'Excursió
Concert Shéhérazade al Palau de la Música
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns

Punt de trobada: 18,45 h – Casa de la Seda (Carrer de Sant Pere Més Alt, 1) xamfrà Via Laietana.


Presentació: Estrenem l’any 2019, i continuem amb la programació d’activitats musicals que ha tingut molt bona acollida entre els Socis i Sòcies del Centre. Us proposem acompanyar-nos novament al Palau de la Música, on gaudirem del programa musical organitzat per BCN Clàssics, “Shéhérazade” de Rimski – Kórsakov interpretada per l’orquestra Filarmonica de Oslo, Simon Trpceski al piano i Vasily Petrenko a la batuta. Com anteriorment, els socis i sòcies del Centre Europeu tindrem ocasió de saber una mica més sobre l’obra i el seu autor amb una conferència exclusiva prèvia a la Casa de la Seda (carrer Sant Pere més Alt, 1). En aquesta ocasió, una xerrada explicativa amb lectura d’alguns contes de Les Mil i una Nits a càrrec d’un professor musicòleg.


Preu total: 31 €, inclou:

  • Conferència prèvia exclusiva pels Socis del Centre Europeu. Hora Inici Conferència: 19 h (durada 40 min aprox.)
  • Concert, hora inici: 20 h. Seients situats en Zona D, i amb completa visibilitat. (En aquest enllaç pots veure el plànol de zones del Palau: Mapa de Zones Seients Palau 

Nota Important : Disposem d’entrades limitades, per al concert i la conferència. Si hi estàs interessat/da inscriu’t-hi amb antelació. Recordem que un cop realitzada la inscripció, i segons les normatives del Centre, el pagament s’ha de realitzar en el termini de 5 dies. En aquesta activitat, un cop adquirida l’entrada no es podrà retornar els diners en cas d’anulació. (A excepció si hi ha alguna altra persona interessada que cobreixi la plaça).

 

 

Concert Shérézade al Palau de la Música
La Casa de la Seda