Concert de Nadal al Palau de la Música Catalana

Baixar concert al Palau de la Música
Resum de l'Excursió
Visites d'Art i Història / Vespre
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns
Sobre l'Excursió
Concert de Nadal al Palau de la Música Catalana
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns

Nota: Aquesta activitat consta d’una conferència prèvia a les 19 h, exclusiva pels Socis i el Concert que tindrà lloc a les 20 h. Preu total: 33 €.

Punt de trobada: 18,30 h a la Casa de la Seda – Gremi dels Velers (Carrer de Sant Pere Més Alt, 1, xamfrà Via Laietana).


Presentació: En aquestes dates tan assenyalades, volem gaudir plegats d’una activitat diferent per celebrar l’arribada del Nadal. Us proposem acompanyar-nos al Concert de Nadal al Palau de la Música, on gaudirem del programa musical organitzat per BCN Clàssics, “Les quatre estacions de Vivaldi” amb Fabio Bondi i l’orquestra Europa Galante.

Les quatre estacions és l’obra més popular del compositor venecià Antonio Vivaldi, i tindrem ocasió de saber una mica més sobre l’obra i el seu autor amb una conferència exclusiva pel Socis del Centre de la mà d’un professor musicòleg en la prèvia del concert.

Preu Total, 33 €: Conferència + Entrada Concert

El preu inclou:

  • Conferència prèvia exclusiva pels Socis del Centre Europeu. Hora Inici Conferència: 19 h (durada 40 min aprox.)
  • Concert. Hora Inici Concert: 20 h. Seients situats en Zona C a la segona planta de l’amfiteatre, i amb completa visibilitat. (En aquest enllaç pots veure el plànol de zones del Palau: Mapa de Zones Seients Palau 
  • Punt de trobada: Casa de la Seda (Carrer de Sant Pere Més Alt, 1) xamfrà Via Laietana.

Nota Important : Disposem d’entrades limitades, per al concert i la conferència. Si hi estàs interessat/da inscriu’t-hi amb antelació. Recordem que un cop realitzada la inscripció, i segons les normatives del Centre, el pagament s’ha de realitzar en el termini de 4 dies. En aquesta activitat, un cop adquirida l’entrada no es podrà retornar els diners en cas d’anulació. (A excepció si hi ha alguna altra persona interessada que cobreixi la plaça).