Concert al Palau de la Música

Baixar concert al Palau de la Música
Resum de l'Excursió
Visites d'Art i Història / Vespre
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns
Sobre l'Excursió
Concert al Palau de la Música
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns

Punt de trobada: 18,45 h – Casa de la Seda (Carrer de Sant Pere Més Alt, 1) xamfrà Via Laietana.


Presentació: Us proposem acompanyar-nos novament al Palau de la Música, on gaudirem del programa musical organitzat per BCN Clàssics, el més bell i popular concert per a guitarra i orquestra de tots els temps, obra de Joaquín Rodrigo, interpretat pel conegut guitarrista Juan Manuel Cañizares i l’Orquestra de Cadaqués, sota la direcció de Gianandrea Noseda. El programa es completa amb la Simfonia núm. 2 de Beethoven i l’obertura per a Il barbiere di Siviglia de Carnicer.

En aquesta ocasió, una xerrada explicativa relacionada amb aquesta excepcional obra de guitarra del concert d’Aranjuez a càrrec d’un professor musicòleg.


Preu total: 38 €, inclou:

  • Conferència prèvia exclusiva pels Socis del Centre Europeu. Hora Inici Conferència: 19 h (durada 40 min aprox.)
  • Concert, hora inici: 20 h. Seients situats en Zona C – Central, i amb completa visibilitat. En aquest enllaç pots veure el plànol de zones del Palau: Mapa de Zones Seients Palau 

Nota Important : Disposem d’entrades limitades, per al concert i la conferència. Si hi estàs interessat/da inscriu’t-hi amb antelació. Recordem que un cop realitzada la inscripció, i segons les normatives del Centre, el pagament s’ha de realitzar en el termini de 5 dies. En aquesta activitat, un cop adquirida l’entrada no es podrà retornar els diners en cas d’anulació. (A excepció si hi ha alguna altra persona interessada que cobreixi la plaça).

 

 

 

La Casa de la Seda