Concert al Palau: Academy of St Martin in the Fields

Baixar concert al Palau de la Música
Resum de l'Excursió
Sobre l'Excursió
Concert al Palau: Academy of St Martin in the Fields
Excursió no programada

Punt de trobada: a les 18.45h davant de la Casa de la Seda (Carrer de Sant Pere Més Alt, 1) xamfrà Via Laietana.

Presentació: Us proposem acompanyar-nos novament al Palau de la Música, on gaudirem del programa musical organitzat per BCN Clàssics. Gaudirem de les interpretacions musicals del famós grup Academy of St Martin in the Fields, reconeguts a nivell mundial. Podrem escoltar en total tres peces molt conegudes i de gran valor. Una de moderna: Tres reflexos sobre una pastoral d’hivern del compositor Xavier Montsalvatge; i dues de clàssiques: Suite per a orquestra núm. 2 en Si menorBWV 1067 de Johann Sebastian Bach i Serenata per a cordes en Do major, op. 48 de Piotr llitx Txaikovski.

L’Academy of St Martin in the Fields es va fundar a la ciutat de Londres l’any 1958 per Sir Neville Marriner. Va començar com una orquestra de cambra que oferia concerts matinals a l’església de la qual pren el nom a Trafalgar Square. Avui dia compta amb un cor propi i ha arribat a ser una de les formacions més reconegudes i prestigioses del món.


Preu total: 42 €, inclou:

  • Conferència prèvia exclusiva pels Socis del Centre Europeu. Hora Inici Conferència: 19 h (durada 40 min aprox.)
  • Concert, hora inici: 20 h. Seients situats en Zona C – Central, i amb completa visibilitat. En aquest enllaç pots veure el plànol de zones del Palau: Mapa de Zones Seients Palau 

Nota Important : Disposem d’entrades limitades. Si hi estàs interessat/da inscriu’t-hi amb antelació. Recordem que un cop realitzada la inscripció, i segons les normatives del Centre, el pagament s’ha de realitzar en el termini de 5 dies. En aquesta activitat, un cop adquirida l’entrada no es podrà retornar els diners en cas d’anulació. (A excepció si hi ha alguna altra persona interessada que cobreixi la plaça).

La Casa de la Seda