Tornar Reservar
PDF

Pintura i escultura modernista al MNAC -2/07-10h

Cicle Especial "Descobrir Barcelona"

Pintura i escultura modernista al MNAC -2/07-10h

Pintura i escultura modernista al MNAC -2/07-10h

Cicle Especial "Descobrir Barcelona"
Visites Art i HistòriaCicle Descobrir Barcelona
Art
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona

Matinal

Programa Activitats Culturals | Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

Pintura i escultura modernista al MNAC -2/07-10h

Cicle Especial "Descobrir Barcelona"

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

CICLE CULTURAL DESCOBRIR BARCELONA: PINTURA I ESCULTURA MODERNISTA AL MNAC

Punt de trobada: Davant de l’hotel Plaza a Plaça Espanya. Els metros més propers són L1-L3-L8 i línies FGC estació Espanya.

Preu socis: 10 €   –   Acompanyants / No-socis: 20 €  –  (El preu inclou les radioguies)


Descripció de la sortida: 

Veurem l’espai del museu dedicat a l’Art Modern del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) i podrem contemplar exemples d’escultura, pintura, fotografia, cartellisme, … dels artistes i moviments de Barcelona i Catalunya dels segles XIX i XX. Però ens centrarem sobretot en la col·lecció de les fantàstiques peces de l’art modernista.

El museu exposa una acurada selecció de pintures, escultures i altres arts aplicades dels principals artistes del moviment artístic. Veurem obra de Miquel Blay, Josep Llimona, Josep M. Jujol, Antoni Gaudí, Ramon Casas, Santiago Rusiñol o Joaquim Mir, entre altres. Una interessant visita guiada sobre el Modernisme a Catalunya, que us recomanem especialment.


CICLE CULTURAL DESCOBRIR BARCELONA

L’objectiu d’aquest Cicle Cultural organitzat pel Centre Europeu de Barcelona, és donar a conèixer i divulgar l’art, la història, els museus, els jardins i el patrimoni urbà de la ciutat, a totes aquelles persones desitjoses de conèixer-lo en profunditat. El Programa s’estructura amb una sèrie de sortides, itineraris i visites temàtiques, sempre acompanyats amb Professors especialitzats i Guies experts. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per conèixer a fons la ciutat de Barcelona, i coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.


AVIS IMPORTANT: Servei de radioguies i auriculars

Per fer més còmode la sortida i seguint els ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup, utilitzarem receptors de lloguer. Les radioguies les portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost està INCLÒS en el preu d’aquesta sortida. No obstant això, i per tal de reduir l’ús d’auriculars d’un sol ús, aquests es cobraran a un cost suplementari de 1 €. T’animem a que portis els teus propis auriculars i així contribuïm a la disminució de residus i plàstics d’un sol ús. En cas de no portar-los caldrà fer el pagament indicat de 1 € al lloc de visita.


*COVID-19 – ATENCIÓ: A causa del Covid-19, establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, fins a nou avís. Les sortides seran en grups reduïts i els guies utilitzaran mascareta, altaveus o radioguies i mesures de distanciament adequades. També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

. Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
. Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
. Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic.