Tornar Reservar
Senderisme MIRADORS MONTJUÏC

Marxa Nòrdica a Montjuïc -26/6 -17h

Ruta circular pels espais naturals i històrics de Montjuïc

Marxa Nòrdica a Montjuïc -26/6 -17h

Marxa Nòrdica a Montjuïc -26/6 -17h

Ruta circular pels espais naturals i històrics de Montjuïc
Excursions de Marxa Nòrdica
Marxa Nòrdica
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resum de l'Excursió

Excursions de Marxa Nòrdica

Tarda

Senderisme MIRADORS MONTJUÏC
Excursions de Marxa Nòrdica | Activitat Club Cultural.

Marxa Nòrdica a Montjuïc -26/6 -17h

Ruta circular pels espais naturals i històrics de Montjuïc

Activitat NO programada.

Punt de trobada: Hotel Plaza – Metro Plaça Espanya (L1/L3/L8)


Itinerari circular que visita alguns espais naturals que encara resten a la muntanya i restes d’edificis històrics rellevants. Sortirem de la Plaça Espanya i pujarem, tot passant per la Font Màgica i el passeig de les Cascades, fins el Museu Nacional; tot seguit visitarem l’ermita de Santa Madrona i unes antigues pedreres, una ocupada per l’antic Jardí Botànic i l’altra per la bassa de la Foixarda. Davallarem fins l’edifici del Polvorí, i pujarem pel camí de l’Esparver, fins a les runes del Castell de Port, sobre el fossar de la Pedrera. Seguirem pujant cap a les instal·lacions olímpiques, com l’Estadi Olímpic i el Palau de Sant Jordi, per tornar a baixar a la plaça Espanya.


Dades tècniques:

  • Distància: 8,3 km.
  • Desnivell: +97 pujada i -97 baixada
  • Ruta Circular: sortida i arribada a Plaça Espanya
  • Durada: aprox. 2h 40’

*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem després del confinament establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– Durant les caminades i rutes de senderisme col·lectiu cal respectar un DISTANCIAMENT SOCIAL MÍNIM de 2 m amb la resta de components del grup.

– Com que durant l’activitat es faran diverses aturades grupals explicatives, i com que tampoc NO es garanteix que en determinats trams de l’itinerari es pugui mantenir el distanciament social entre la resta d’integrants del grup d’activitat i/o amb terceres persones, per evitar riscos hauràs de assistir-hi OBLIGATÒRIAMENT amb una MASCARETA, a ser possible homologada.

–  Ara bé, per tal de no dificultar la respiració, l’ús de la MASCARETA tan sols serà optatiu en aquells trams de la ruta que requereixin un esforç físic més intens.

– Et recomanem que també portis uns guants i GEL HIDROALCOHÒLIC / SOLUCIÓ DESINFECTANT bactericida i viricida homologada.

– T’aconsellem que rentis i desinfectis la indumentària i el material esportiu o de muntanya abans i després de l’activitat. Tot i que amb aigua i sabó n’hi hauria prou, t’aconsellem que en consultis les indicacions de rentat especificades pel fabricant.

– Et recomanem que durant l’activitat no comparteixis cantimplora, bastons, menjar, cremes de protecció solar pell/llavis, ulleres, gorra/barret, roba, … ni cap altre element del teu material o indumentària.

– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

– La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat antiCOVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

 

Senderisme MIRADORS MONTJUÏC