Tornar Reservar
PDF
Les Fonts del Cardener – Sant Llorenç de Morunys

Les Fonts del Cardener – Sant Llorenç de Morunys -20/05/23 -8h

Els paisatges de primavera de la Serra del Port del Compte i les terres del Solsonès

Les Fonts del Cardener – Sant Llorenç de Morunys -20/05/23 -8h

Les Fonts del Cardener – Sant Llorenç de Morunys -20/05/23 -8h

Els paisatges de primavera de la Serra del Port del Compte i les terres del Solsonès
Excursions Culturals
Art Història Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dissabte, 20 maig 2023

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu socis

  32€

 • image description No socis

  +12€

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Els bonics paisatges de primavera de la Serra del Port del Compte, el naixement del riu Cardener i la vila medieval de Sant Llorenç de Morunys, a la comarca del Solsonès.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals

1 dia

Les Fonts del Cardener – Sant Llorenç de Morunys
Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

Les Fonts del Cardener – Sant Llorenç de Morunys -20/05/23 -8h

Els paisatges de primavera de la Serra del Port del Compte i les terres del Solsonès

Els bonics paisatges de primavera de la Serra del Port del Compte, el naixement del riu Cardener i la vila medieval de Sant Llorenç de Morunys, a la comarca del Solsonès.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  Dissabte, 20 maig 2023
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu socis

  32€
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

En aquesta excursió d’un dia veurem els bonics paisatges de primavera de la Serra del Port del Compte, amb el naixement del Riu Cardener i la vila medieval de Sant Llorenç de Morunys, a la comarca del Solsonès, un dels indrets més atractius i sovint poc coneguts de Catalunya.

En el dia d’avui ens dirigirem cap a la comarca del Solsonès per veure néixer un dels rius més importants de Catalunya: el Cardener. Aquest riu neix al peu dels cingles de la Serra del Port del Comte. Per tant ens acompanyaran unes vistes precioses durant tot el nostre itinerari, amb els grans embassaments de Sant Ponç i la Llosa del Cavall. A més podrem observar les muntanyes i l’entorn natural de la comarca i del Pre-Pirineu. Ressalta el pintoresc indret de Les Fonts del Cardener, on brollen les fonts del riu.

En la nostra ruta visitarem també Sant Llorenç de Morunys, descrit com un dels pobles més bonics de Catalunya. Conserva encara la seva estructura medieval original, amb racons encantadors i carrerons que evoquen al passat. També conserva la seva església romànica, la qual ha sobreviscut als saqueigs de la guerra civil conservant un patrimoni barroc únic. Al capvespre seguirem la ruta de Solsona i retornarem a Barcelona, amb arribada prevista a les 20h aprox.


Notes: Recomanem dur el dinar de picnic per poder menjar en algun paratge natural de la zona. En cas de mal temps o pluja dinaríem a Sant Llorenç de Morunys. Cal portar un calçat esportiu.


 

 

Les Fonts del Cardener – Sant Llorenç de Moruny
Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Assegurança bàsica d’accidents i assistència sanitària.

 


El preu NO inclou

Recomanem dur el dinar de picnic per poder menjar en algun paratge natural de la zona. En cas de mal temps o pluja dinaríem a Sant Llorenç de Morunys.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de la reserva (que s’indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida, o en la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions d’un dia.

En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos.

 

T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+2 dies), fes clic aquí 

En les sortides, excursions i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat:

 • -Seguir en tot moment les indicacions i normatives dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.
 • -Per respecte a tots els participants, es demana la màxima puntualitat en els punts de sortida i parades durant les visites.
 • -A totes les sortides cal dur un calçat esportiu i antilliscant per evitar caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits.

 

 

Sortida en autocar des de Muntaner-Diagonal amb les parades habituals.

 

 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom).
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.