Tornar Reservar
PDF

Un sorprenent jardí de Dàlies al Berguedà – 18/09/22 – 8h

El Santuari de Queralt i la vila de Gironella, paisatges de les terres del Berguedà

Un sorprenent jardí de Dàlies al Berguedà – 18/09/22 – 8h

Un sorprenent jardí de Dàlies al Berguedà – 18/09/22 – 8h

El Santuari de Queralt i la vila de Gironella, paisatges de les terres del Berguedà
Excursions CulturalsVisites Jardins i Parcs
Paisatges Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Diumenge, 18 setembre 2022

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu socis

  32€

 • image description No socis

  +10€

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals

 • image description Què trobarem

  Al Berguedà visitarem el projecte de cultiu artesanal de la flor de la dàlia en l'entorn de les muntanyes del Prepirineu.

Resum del viatge

Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs

1 dia

Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

Un sorprenent jardí de Dàlies al Berguedà – 18/09/22 – 8h

El Santuari de Queralt i la vila de Gironella, paisatges de les terres del Berguedà

Al Berguedà visitarem el projecte de cultiu artesanal de la flor de la dàlia en l'entorn de les muntanyes del Prepirineu.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals

 • Dia de sortida

  Diumenge, 18 setembre 2022
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu socis

  32€
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descobrirem el curiós cultiu de la Dàlia, en uns camps de cultiu de flors a la comarca del Berguedà, situats al petit poblet de Coforb.

Recentment vam visitar Tulipmania, per veure els camps de flors de les tulipes. En aquesta època de l’any veurem en el mateix indret un cultiu d’una altra flor, la dàlia. És un projecte familiar situat a la Casa Sorribes de Coforb, un petit poble situat al Prepirineu a la comarca del Berguedà. És una idea sorgida el 2019 fruit de la conjunció d’un agricultor ecològic i una fotògrafa especialista en dàlies i tulipes, que plantegen aquest cultiu artesanal de flors per a la seva venda.


Aprofitarem per acostar-nos al bonic paratge situat a 1279 metres d’altitud, on està situat el cultiu. En aquesta temporada no hi trobarem el cultiu de les tulipes sinó de les dàlies, un cultiu menys conegut però que creen un bonic espectacle tenyint de colors els camps que abans eren ocupats per farratges. Un dia per gaudir d’aquesta combinació de paisatge de muntanya del Berguedà amb els colors de les flors.


Tot seguit ens desplaçarem al Santuari de Queralt que es troba al capdamunt de la Serra del mateix nom a una alçada de 1200 metres. Per la seva ubicació i per les àmplies vistes que s’hi poden veure, se l’ha anomenat el “Balcó de Catalunya”. Allà tindrem temps lliure per dinar de pícnic i passejar pels voltants. I a la tarda visitarem la vila de Gironella, que té un bonica ubicació a la vora del Llobregat. Desprès tornarem a Barcelona.


 • NOTA: Entrada al recinte, 6 € que recolliran els guies el dia de l’excursió.
 • IMPORTANT: Per accedir als camps de flors caldrà fer una passejada d’una mitja hora d’anada i mitja hora de tornada per una pista asfaltada planera.
 • VESTUARI: Cal dur un calçat esportiu adient per caminar, roba d’abric impermeable, protecció solar i barret, per si hi ha canvis imprevistos de temps.
 • DINAR: Per dinar cal portar el pícnic de casa.
Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Assegurança d’Atenció Mèdica.

El preu NO inclou
 • Dinar. Cal dur dinar de pícnic per aquesta sortida.
 • Entrada al Jardi. 6€ aprox. Pagament als guies el dia de la sortida.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

 • Calçat còmode anti-relliscant
 • Roba d’abric/impermeable, i protecció solar i barret per a fer front a possibles canvis de temps

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.